aluna Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Starości nie ma nie istnieje to tylko czas przemija zabiera po drodze wszystko co najważniejsze , najbliższe.
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 zabiera, ale zabierając, tworzy, czas to sztuka kochania, przemijanie to sztuka istnienia
aluna Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Macieju za comment !Zgadzam się z Twoim zdaniem!Aleeee jak to ładnie ująłeś "przemijanie to sztuka istnienia",zależy od tego co po drodze cennego tracimy(zdrowie ,bliskich...) i wtedy sztuką jest zaistnieć! Serdeczności!
Judyt Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 fajna myśl, chociaż starość określa się ponoć też w inny sposób i może ładnie brzmieć też; J.
teresa943 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 czas jak złodziej...jednak zabiera i daje nowe, więc...czy na pewno "złodziej"? to tylko taka moja refleksja serdecznie pozdrawiam Aluno:)
aluna Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Droga Judytko za ...właśnie przybył mi kolejny roczek dlatego takie przemyślenie!!! Uściski serdeczne!
aluna Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Moja Ty Muzo za przeczytanie!Szkoda tylko czas tak szybko mija...! Serdeczne ogniste!
Judyt Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Moja Ty Muzo za przeczytanie!Szkoda tylko czas tak szybko mija...! Serdeczne ogniste! bez przesady aluno, muzą nie ja; a poza tym starość nie jest starością, podobnież jest to zwykły wiek jak każdy inny, wiek to ponoć stan ducha, J. po prostu; szczęścia zatem
Rekomendowane odpowiedzi