Agata_Lebek Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 czterdzieści razy cztery pory roku pracownia tekstów wysyłkowych pracownia testów wysiłkowych glamour na biodrach ulic ryczące czterdziestki wrzucam czwórkę w przeciwny nurt już za zakrętem libido na rezerwie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Podobno czwórka nie jest szczęśliwą liczbą. Zrozumiałe i czytelne nawet dla takiego „lejka” jak ja. Tylko te „ryczące czterdziestki” chyba zbędne, przynajmniej dla mnie. Pozdrawiam KKK
Agata_Lebek Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zobaczymy co się wykluje ;) Jeśli ryczące czterdziestki nie przejdą to je skasuję !:D nie zapominając o wycieraczkach ;) Dziękuję za koment. Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Czterdziestki niech ryczą Agato!Szkoda tylko że na tej czwórce libido na rezerwie! Serdeczności!
kasiaballou Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To o "syrenkach"? a to w obroty za duże wchodzą, jak tak wyją, a Ty mówisz, że libido po bidzie :D - trza popuszczać umiejętnie sprzęgło, a nie tak od razu... w gaz...;) fajny, śmiszny taki pozdrówki :) kasia
Agata_Lebek Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może całe szczęście ;) Przynajmniej nie rzuca człowiekiem na prawo i lewo ;) Pozdrawiam :))
Agata_Lebek Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To o "syrenkach"? a to w obroty za duże wchodzą, jak tak wyją, a Ty mówisz, że libido po bidzie :D - trza popuszczać umiejętnie sprzęgło, a nie tak od razu... w gaz...;) fajny, śmiszny taki pozdrówki :) kasia Taki tam gaz, przecież tylko lampkę winka dziś wypiłam ;) Z jazdy nic nie będzie ;) Dobrze się pośmiać z Tobą Kacha :)) Pozdrówka.
Judyt Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 przeczytałam, a jakoś nie chce mi się więcej gadać(...) J.
Agata_Lebek Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt nie bierz tego na poważnie ;) Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 ale jazda!...i jeszcze te czterdziestki...a mialo być sto sześćdziesiąt...hehe... z przymrużeniem oka :) serdecznie pozdrawiam Agato:)
Agata_Lebek Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że zajrzałaś Krysiu :) Czasem warto przymrużyć oczy. Pozdrówki ciepłe i serdeczne :))
Baba_Izba Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Po czterdziestce, to jeszcze trochę tego ryczenia jeszcze jest, ale się człowiek ani obejrzy i do sześćdziesiątki bliziuteńko! Ryczmy więc, póki czas, pocieszajmy się, że każdy wiek ma swoje uroki! A ma! Wiersz też! Pozdrawiam serdecznie - baba
Rekomendowane odpowiedzi