Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

[wiersz o milosci] Pocieszyciel milosny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kocham Cie,Jestes dla mnie wszystkim,Kocham twoje oczy,ktore codziennie sa wpatrzone we mnie,usta ktore szepca mi do uszka,powiewem wiatru ktory co rano mnie budzi z lozka,oaza spokoju ktora jest dla mnie wciaz wieczna,dotykiem dloni ktore uzdrawiaja mnie,lekarzem dusz,ktory wciaz pociesza mnie,gdy mam serce zranione i jest na dnie,Ty ukajasz wtedy mnie mowiac czule nie martw sie.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @lena2_   Bardzo dziękuję!  Mnie również, tym bardziej, że nazwa miesiąca pochodzi od kwitnienia lip. :)  Serdecznie pozdrawiam. :)  @wiedźma   Bardzo dziękuję!  Cieszę się, że Ci się podoba!  Serdeczności!  :))  @Stracony   Bardzo dziękuję!  Spokojnie - dziewczyna, o której piszę w moich "Kronikach rozkwitu" istnieje , jest z krwi i kości. A jej naturalna uroda i miłość do przyrody oddziałowuje na męskie zmysły. :)   Pod moim domem tez rośnie lipa - duża słodka i o tej porze powinna być "głośna".  Serdecznie pozdrawiam. :) 
    • Do Andaluzji poleciał Błażej, lecz nie takich spodziewał się wrażeń. Temperatura wariuje, wentylatorów brakuje. W sklepie tylko hiszpańskie wachlarze.
    • @jjzielezinski   Bardzo dziękuję!  Dakładnie tak! Jest nawet terapia wspomagająca - felinoterapia, serdeczny kontakt z kotem obniża stres i motywuje do działania. Kontakty ze zwierzętami czasami działają cuda. :))) Nawet tutaj czytałam o ich leczniczych zdolnościach. :)))  Serdecznie pozdrawiam. :) 
    • Patrzymy na siebie z uwagą. Ciepło płynie od słońca, a także z miłości. Spacerujemy i podziwiamy piękne widoki parku, kwiatów i natury. To moje pierwsze zauroczenie w tym lecie. Kolory miłości zaczynają się malować. Moje serce bije coraz szybciej. W tym spotkaniu skorzystałem ze swojego klucza do miłości. Idziemy razem w tym samym tempie, pełnym zdziwienia. Krok po kroku docieramy na starówkę. Nasze twarze są pełne uśmiechu i radości. Jesteśmy jak białe gołębie, które lecą ku wolności. To dzień pełen emocji i wrażeń.                                                                                                                                                   Lovej. 2026-07-09                    Inspiracje . Zauroczenie 
    • @Charismafilos bardzo dziękuję i cieszę się, że do kogoś czasem trafia ;) @Berenika97 Tak, pomilczmy serdecznie ;(
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...