zak stanisława Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 łatwo znaleźć dziurę u innych sztuką jest zacerować taką we własnym mózgu zawsze miał głowę nie od parady i dwie ręce w pogotowiu odrywał jedną tylko w sytuacjach awaryjnych gdy musiał ściszyć radio albo pogrozić przechodniom lubił swojego Scorpio-na oszczędzać na drogach w podjazdach do marketów gwałtowny nawrót zimy doprowadził go do rozstroju nerwowo obserwował śnieżyce i spadek złotówki zrozumiał że musi zaryzykować stłuczki nauczyły go ostrożności jechał swoje laksam, laksam inni pędzili jak do pożaru a on tylko mruczał o igrzyskach i stadionie zasiedlonym przez wietnamczyków zawsze reagował nieadekwatnie auto traci na wartości kraj idzie na igrzyska waluta w górę a on jedzie z ograniczoną odpowiedzialnością zaspokoić głód palący w piersi zaistniały karambol nie był z jego winy w wieczornych wiadomościach spiker coś wspominał o kierowcy w granatowym scorpio-nie to przecież nie on psuje się od głowy
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Stanko! Dobrze, że Panwkratkę powrócił. Zrobił się znowu jakoś swojsko:) PozdrawiaMy Panawkratkę:))
zak stanisława Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kochani, miło że zajrzeliście, mam problemy z netem_ ZNOWU! od tygodnia nie działa jak należy to się włącza to wyłącza i nie mogę nic działać na internecie tym bardziej miło że WY o mnie pamietacie wieeeeeeeeelkie CMOOOK i tłustego sledzika życzę
Franka Zet Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Jak fajnie, Stasiu, że jesteś. Panwkratkę ist Gut, można go poprzymierzać do różnych sytuacji i ludzi. [quote]łatwo znaleźć dziurę u innych sztuką jest zacerować taką we własnym mózgu biorę sobie jako motto na Wielki Post. Uściski :))
zak stanisława Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. biorę sobie jako motto na Wielki Post. Uściski :)) sztuką jest taką zasypać popiołem dzięki Franko!!!!!! buziaczki
aluna Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Jak dobrze przeczytać wydarzenia w Twojej świetnej poezji Droga Stanisławo! Ten happy end to laksam! Uściski!
teresa943 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Stasiu, uniwesalny Panwkratkę i Twój pomysł. Może posypany popiołem zauważy wreszcie defekt własnej głowy? Miejmy nadzieję, a póki co...smakowitego śledzika i poprawy netu... I jeszcze cmooki serdeczne! Aha, super wieloznaczność!!!
zak stanisława Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 aluno, terso dzięki wielkie cmoook popiołowo:P
Rekomendowane odpowiedzi