Krystyna Nawrocka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 patrzę na ciebie bez miłości widzę cię drugą stroną oczu tam gdzie dojrzewasz pomalutku taki spokojny przychodzisz kolorem ust w milczeniu patrzący na mnie jestem ta co tu leży wyciągnięta u twego boku przytomna zbudzona przyglądam się tobie to nic że nie wiem jaki jesteś jesteś ten co tu śpi ten co przygarnia moje ciało i daje mi ciągłe życie po drugiej stronie patrzenia gdzie jest miłość bez miłości gdzie zapach doprowadza do obłędu w tym budzeniu i zasypianiu w tym milczeniu i mówieniu jestem ta która dojrzewa w kolorze twego pragnienia
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "jestem ta co tu leży wyciągnięta" - chyba troche przedobrzone
Remigiusz Santiago Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 też mi się nie podoba....
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Widzę chęć odniesienia tekstu do słynnego "jestem, który jestem". Nieudany zabieg. Pozdr.
Krystyna Nawrocka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zastanawiam się czy tylko słowo[wyciągnięta]tobie się nie podoba/czy cały wiersz a nie podobanie jest prawem każdego zwierzątka w tym wierszu odniosłam się do życia[nawet najsłyniejsze głowy odnoszą się do czegoś] życze dnia dużych wen krystyna
Rekomendowane odpowiedzi