adolf Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Stracone W@lentynki - ciche odpływanie Poczta zachodząca drży na monitorze Lekką rysą światła kryształowe włókno Pociera chcąc uciec i odpycha kursor Żeby nie naciskał i nie klikał do niej Gie-gie z paska zaszło status: nieaktywny Palcem bije w klawisz, niewidoczne włosy Strąca i zaplata w tą chwilę - w ten dotyk Dawniej tak serdeczny, dzisiaj blado-sztywny Wczoraj przecież widział. Stał tam, jak się stoi. Widział czarną skrzynię - małą filiżankę i ostatni bukiet w nie-prywatną randkę niczym żagiel czarnej hebanowej łodzi. Stał, bo tam się stoi. To poklepywanie Mogło by trwać krócej albo się przeciągać Żeby zdążył chwilę wyssać i odkochać I nie płakać więcej lecz płakać z umiarem Mówią mu minęła lecz przecież rozmowy Z nią na gadu-gadu są gdzieś sprzed minuty Patrzy na jej status i rozsłania chmury Zamiast nieaktywny tylko: niewidoczny
adolf Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 hahahah Zetka mi nie straszna ;P ;P ;P; :P
Ruffle_puffle Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech się cieszy, że nie "zablokowany" :D Jakoś mi nie pasuje ten żagiel hebanowej łodzi do reszty : l
adolf Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech się cieszy, że nie "zablokowany" :D Jakoś mi nie pasuje ten żagiel hebanowej łodzi do reszty : l w sumie to wiersz miał mówić o miłości i śmierci, stąd te hebany. Śmierc miała byc i rzeczywista i urojona /internetowa/, ale jak teraz czytam zastanawiam się czy jednak nie przesadziłem i czy by nie wrócić do mniej --uderzjaącego wydźwięku wiersza :))) co do puenty, może taka: :P :P :DDDDDDDD Mówią mu minęła lecz przecież rozmowy Z nią na czacie, forum są gdzieś sprzed minuty Patrzy na swój status i rozsłania chmury Zamiast nieaktywny tylko: "administrator wyrzucił cię z forum. Jako powód podał: "ty pierdolona kurwo weź się odezwij i powiedz czemu mi to zrobiłaś" :)))))
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę, że polski komunikator górą ;) Z tych, które zdołałam przeczytać (mam na myśli konkurs) Twój i Pancolka podobają mi się najbardziej. Ten powyżej napisany z " jajem " :)) A co do statusu : ja też mam zwykle niewidoczny ;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi