Koval_ZNowin Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 utworzonych wspomnień galimatias powstajemy z nich jak z starożytnego chaosu zmieniają się wierzenia ale wczorajsze blizny gotowe dalej nie boje się iść ulicą produkować noży i żyć na krawędzi amnezja- ( z łac.) zaczęcie od nowa nie wiedząc o tym straszne poczekajmy z odchodzeniem aż wszyscy się pożegnają
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Całość taka jak lubię, ale ja bym ostrzył noże.Pozdrawiam. KKK
Koval_ZNowin Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OO dobra myśl dzięki:) zaraz naostrżę pozdrawiam serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, cieszy mnie to:) pozdrawiam serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. głębokie przemyślenia Peela na temat życia i przemijania...tak mi się przynajmniej wydaje... sorki, poprawiłam literówki :) ładnie piszesz cieplutko pozdrawiam :)
Koval_ZNowin Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. głębokie przemyślenia Peela na temat życia i przemijania...tak mi się przynajmniej wydaje... sorki, poprawiłam literówki :) ładnie piszesz cieplutko pozdrawiam :) dzięki za literówki:) pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi