złamane skrzydło Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na ten przykład mnie nie tyka taka miłość, a Nalepy słuchalam dobrych parę lat do tyłu:Pdzis tylko 'rege', bo miłośc moja oślepła na oba oka:)i sie wypierzyła:) pozdrawiam i macham
Marek_Stasiuk Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na ten przykład mnie nie tyka taka miłość, a Nalepy słuchalam dobrych parę lat do tyłu:Pdzis tylko 'rege', bo miłośc moja oślepła na oba oka:)i sie wypierzyła:) pozdrawiam i macham Oślepła? A to paskudna sprawa. Bo miłość wszystko widzi i nawet pomimo. ;) mrs
Emu Rouge Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 napompowane, oj straszliwie, pękło już dobrych parę razy, choć doczytałam do końca. asfalt i cysterny z rubieżą i żertwami...okeeeeeeeeeeej. for me absolutely not! pozdr aga
Marek_Stasiuk Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O widzisz... mrs
Marek_Stasiuk Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóś jakby dyzio marzyciel ;) O nie nie Marek marzyciel :) mrs
Pancolek Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Tym razem nie kupuję, Marku. Widać, że starszy wiersz. Jest mi obcy tego typu opis, po prostu ;)
Marek_Stasiuk Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No łapię... mrs
adam_bubak Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam, tak z sentymentu... :) rozumiem mrs czyli nie grozi? no powiedz, że nie grozi, pliiis. :))))
Marek_Stasiuk Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam, tak z sentymentu... :) rozumiem mrs czyli nie grozi? no powiedz, że nie grozi, pliiis. :)))) Nic nie grozi. A wiersz ładniutki, z zupełnie innej bajki. A niech sobie jest ;) mrs
Rekomendowane odpowiedzi