Aleksandra Howard Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 na wielkiej scenie łóżka pod bawełnianym prześcieradłem znalazłam rajski ogród rozkoszy pączki wieczornych myśli zamieniłam na słodki nektar dojrzałych pachnących kwiatów na pustyni mojego ciała pośród zdradliwych wydm prowadzony karawaną czułego dotyku odnalazłeś oazę miłości noc połączyła nasze ciała w bezwstydnych pozycjach mieliśmy miliony widzów obserwujących każdy nasz ruch złotymi mrugającymi oczami z granatowego nieboskłonu i jednego sędziego tych miłosnych zapasów - okrągłego staruszka który poczerwieniał z zakłopotania a z zazdrosci przerwał nam okładając oczy jasnymi biczami dnia wyganiając z nocnego raju
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Za erotycznie jak dla mnie; co prawda w wersji soft, ale i tak przygniata mnie mechaniczność jednak. A.S.S.
Aleksandra Howard Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przyznaje się - pisane pod wpływem chwili, ale nie jest to zbyt przesadzone moim zdaniem
Rekomendowane odpowiedzi