LadyC Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 mniej rozmawia z Bogiem więcej z wiatrem tylko on jej odpowiada jakby kochał szumem skrzydeł krzykiem mew krakaniem mówią o niej że się w sobie zaplątała że przestała pytać jakby znała odpowiedzi na mew krzyki wron krakanie kiedyś w miejscu gdzie ją często widywano nie zakraczą wrony mew zabraknie poszum skrzydeł tylko będzie słychać z rana ktoś zapyta choć nie padnie głośno zdanieczy to skrzydła jej anioła czy szatana
LadyC Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Nie wiem jak tu się wstawia kursywę o ile w ogóle To co zaznaczone ma być jednak kursywą
Tomasz_Piekło Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 tak samo się robi tylko w takich nawiasach [ ] ale może nie rób tych kursyw bo treść ich jest słaba. wystarczy ten czwarty wers by wiersz spełniał wymogi konkursowe;) zapytana i dziwnie bym wyrzucił. pytać - zapytana to taka prosta gierka. potem zamieniłbym na później. i może zabłąkaną na zaplątaną zmienił?
LadyC Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomaszu - wiersz i tak nie pójdzie na konkurs ;) O tak sobie piszę skoro jest temat Wiem, że za słabe na konkursy A swoją drogą, poprawię Zatem dziękuję
Baba_Izba Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 W moim odczuciu, bardzo piękny wiersz, peelka, może nie tyle "nawiedzona", ile "inna", ludzie nie rozumieją, więc boją się inności. Z przyjemnoscią czytałam. Serdecznie pozdrawiam - baba
Marek_Stasiuk Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coraz lepiej smakujesz :) mrs
LadyC Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coraz lepiej smakujesz :) mrs No no, aż się czerwienię ;))
maya kent Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Bardzo ciekawy wiersz Pozdrawiam gorąco:)
LadyC Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam
kasiaballou Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Aż poczułam i usłyszałam - zostawiam pozytywkę :) pozdrówki kasia
bestia be Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 bardzo ciekawy i mądry wiersz, jednak tytuł bym skrócił, ale to tylko moje zdanie, gdyż w wierszu występują słowa, które sa w tytule serdecznie pozdrawiam bestia
zak stanisława Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomaszu - wiersz i tak nie pójdzie na konkurs ;) O tak sobie piszę skoro jest temat Wiem, że za słabe na konkursy A swoją drogą, poprawię Zatem dziękuję a swoją drogą, o jakim konkursie jest mowa? wiersz jest swietny i jeżeli na konkurs to go daj LadyC cmook
LadyC Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za słowo Jakąś mam słabość do 'barokowych' tytułów czasem Ale pomyślę
LadyC Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomaszu - wiersz i tak nie pójdzie na konkurs ;) O tak sobie piszę skoro jest temat Wiem, że za słabe na konkursy A swoją drogą, poprawię Zatem dziękuję a swoją drogą, o jakim konkursie jest mowa? wiersz jest swietny i jeżeli na konkurs to go daj LadyC cmook Pani Stanisławo - ogromnie mi miło Konkurs na PP (trzeba było użyć tytułowych słów w wierszu) - nie lubię jednak konkursów, może do niech nie dorastam? I jednak za słabo piszę, by prężyć muskuły Ale lubię się zmierzyć z tematem Pozdrawiam :)
LadyC Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu - serdecznie pozdrawiam Dziękuję za pozytywkę
zak stanisława Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 LadyC, jeśli nie spróbujesz, skąd będziesz wiedziała czy dorastasz? niech cie inni osadzą, ja juz wiem że nie dorastam i tyle,:P ale jak się nadarza okazja próbuję, no, może spróbuję hihi
LadyC Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Ja już też wiem, że nie dorastam. Po prostu wiem jak się ocenia w konkursach i co. Nie umiem tak pisać.
Rekomendowane odpowiedzi