Anonimowa Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 zapalam serce zapałką namiętności i powoli płonę moja rzęsa się żarzy i oko mi parzy, a na ustach ostatki popiołu a ja płonę, spalam jak mól zakryty, od środka namiętnością przesycona
Almare Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 - słabo, bardzo słabo jak na dzieło poetyckie. ale jak widzę płonąca kobietę( peelkę, offkors ) to tak mi dobrze, banonowo... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) To tak przyjemne; masz jeszcze jakieś takie kawałki? chętnie się w nie zanurzę, wiem, drań jestem ale serce jak na dłoni, co nie?
Baba_Izba Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Przeczytałam. Nie podoba mi się tak zastosowany rym: żarzy - parzy, Nie rozumiem: "a ja płonę, spalam..........................(coś, czy "się"?)jak mól zakryty,....(dlaczego "mól"?) od środka" Podoba mi się pasja, z jaką peelka się wypowiada, i co wzbudziło uśmiechy u Almare. Pozdrawiam serdecznie - baba
Rekomendowane odpowiedzi