bona Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Niepewność krakanie ma pióra i czarny wpływ na kolejną chwilę. nie mogła się oprzeć; wolała przewrócić płot, wyrwać sztachety, przeskoczyć, by się upewnić, że to tylko krzyki mew, morze, że zbyt gwałtowna fala, która jak kot skoczyła na suchy piasek. przestraszyła ptaki. teraz słyszy szum skrzydeł; może patrzeć w oczy.
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajny klimat... Pozdrawiam
Franka Zet Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Jest klimat wron, czarnych piór, tego, co morze wylewa na piasek. Jednak "skakanie" w obu strofach szkodzi wierszowi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrowienia.
bona Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Dziękuję i pozdrawiam. Nad skokami zastanowię się. :))
Ewel K Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Podoba mi się, choć zapisałabym w trochę inny sposób. Skoro bez tytułu to może uczynić nim tę "Niepewność" po prostu? Chyba lepiej by pasowało. Ogólnie dobrze - pozdrawiam;)
bona Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Ewel, bo tak jest. "Niepewność" jest tytułem
Ewel K Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Chyba, że tak. Zasugerowałam się tym "bez tytułu" zwyczajnie, Niepewność jako pierwszy wers nie pasowałby wcale.
bona Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Chyba dawno nie wklejałeś, nie widzę Cię...
Goliard Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 niepewność zbyt bardzo chyba aktywna
bona Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 To na konkurs na PP, słowa które muszą być zawarte w wierszu to: krakanie, krzyki mew, szum skrzydeł. Dlatego proszę się tych wyrazów nie czepiać. Dziękuję za komentarze i pozdrawiam:))
Rekomendowane odpowiedzi