Fanaberka Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Fotograficzny aneks do wątku: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=86804#dol Filmik z wczorajszego spotkania (wybrany na chybił-trafił): www.photobucket.com/albums/rr210/Anin_F ... sia110.flv Wszystkie wczorajsze zdjęcia i filmy można obejrzeć tutaj: www.photobucket.com/albums/rr210/Anin_F/Anin-7-II-2009/ Wśród uczestników spotkania są orgowicze: Zofia Honey, Oxyvia, Ja Aqua, Andrzej Ludwiczak (Almare), Marcin Zdun (Sinisaalo). (Oxy, mam nadzieję, ze podpiszesz zdjęcia! ;) Podpisane przez Oxyvię zjęcia i filmy z poprzedniego spotkania w Aninie można obejrzeć tutaj: www.photobucket.com/albums/rr210/Anin_F/Anin-4-I-2009/ A Tutaj: www.photobucket.com/albums/rr210/Anin_F/ MUFKA z JL i Oxyvia czytająca wiersze Sokratexa. :-)
Tali Maciej Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
billbuf Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może teraz?
M._Krzywak Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Bomba - życie twórcze trwa :))) Gratuluję!
Fanaberka Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Billbuf, próbowałam numeru z www, ale mi wyszło jak Maćkowi ;) Dzięki, zaraz poprawię. Krzywak - sie wie :-)
Bernadetta1 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 gratulacje i pozdrowienia:):)
Marek_Lisiński Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Dziękuję za piękny wieczór,pełen ciepła i serc Wielkich. Uczta dla mego ducha i serca. Dziękuję Zosiu i Izo za tak cudowne chwile i prosze o więcej
Oxyvia Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Fanno, dziękuję za zdjęcia i filmiki. Bez Ciebie "moi" poeci i pozostali goście nie byliby uwiecznienie w Internecie, nie byłoby też tylu wspaniałych filmików. :-) Oczywiście, że podpiszę najszybciej, jak będę mogła. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na następne imprezy literackie w anińskiej Bibliotece. Najbliższa będzie 7.03., ale jeszcze dam tu osobne ogłoszenie, jak zwykle. Co do Izy i Zofii, będą w Aninie występować jeszcze na Wieczorze Papieskim w okolicach 4.04, bo zostały zaproszone do tej imprezy przez dyrektorkę Biblioteki. O tym też będzie tu osobne ogłoszenie.Marku Lisiński, Ty też byłeś na wieczorku? To dlaczego Cię nie zauważyłam? Nie rozmawialiśmy? To dziwne!
Oxyvia Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Tobie też się należą gratulacje.
Rekomendowane odpowiedzi