Bernadetta1 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 nie wiedziałam skąd tyle cierpliwości rekwizyty błyszczały niedowierzaniem zanim prześwietliłaś dłoń na wylot zachowałam resztki intymności pamięć ukryła przed czarnym kotem spontaniczność tęczówka zaiskrzyła wspomnieniem i zgasła przytłoczona rzeczywistością chyba możesz coś dla mnie zrobić noc zjeżyła sierść prywatny księżyc ma wygląd szklanej kuli
aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetne przemyślenie: "pamięć ukryła przed czarnym kotem" -żeby tak odczarować? Uściski!
kasiaballou Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Czasem trzeba zaczarować, a Twojej peelce idzie całkiem zgrabnie. Ale do kogo ona mówi, Beatko? Do matki? Brej nocki :) kasia
Bernadetta1 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetne przemyślenie: "pamięć ukryła przed czarnym kotem" -żeby tak odczarować? Uściski! dzieki Aluno:) pozdrawiam i usciski:)
Bernadetta1 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie Kasienko:) nie wiem czy wyszedł mi zamysł:)Peelka mowi do wrózki, sa to przemyslenia nad metafizyka:) cmook:)
Franka Zet Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Nie domyśliłam się, że to u wróżki, ale przeczytałam tylko raz, więc może dlatego. Podoba mi się, szczególnie "noc zjeżyła sierść" i z księżycem też fajnie na końcu. Pozdróweczki :)
zak stanisława Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie mów, że chadzasz do wróżki, Beatko, ale wiersz spoko, czarowny cmook
teresa943 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 fajne te czary mary i "prywatny księżyc ma wygląd krysztalowej kuli"...pozdrawiam Beatko :)
Bernadetta1 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Franiu:)...jestem ogolnie sceptyczna co do czarów, ale...
Bernadetta1 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie mów, że chadzasz do wróżki, Beatko, ale wiersz spoko, czarowny cmook raz w zyciu mi sie zdarzyło:):) cmook Stasienko:)o
Bernadetta1 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Krysiu cieplutko:)dzieki i pozdrawiam:0
Baba_Izba Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Podoba mi się w tym wierszu nastrój tajemniczości, "noc zjeżyła sierść" - elektryzuje, widzę te iskierki połyskujące na czarnym, zjeżonym futrze. Serdecznie pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi