Mr._Żubr Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Myślę, że pomysł jest do przerobienia, zrymowania i zaśpiewania.
zak stanisława Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiscie przy żubrze ten wiersz to ciągła metamorfoza, już go prawie nie ma szkoda słów, ale zostawiam dla ciekawych komentarzy
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Tamy są bliskie mostom, więc mi się utworek podoba. Pozdrawiam.
allena Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 znowu pozmieniane? niczym w warsztacie.Ech! :) a.
zak stanisława Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niiiii, jest jak było :P
zak stanisława Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, tforek ma się jak woda pod mostem ;P dzięki Steff
allena Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba kula z pękniętych luster? bywają takowe jeszcze ( w zaniku) na dyskotekach:) a.
billbuf Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ci.Po..Wiem. .
billbuf Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a napisane: nasi pana co to 'nasi pana' ?
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 To chyba już końcowa wersja Stasiu ?:) Wyszło ciekawie. Chociaż ostatni bardziej mi się podobał. Serdeczności
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 dzięki za komentarze, a ja sobie siedze i marze o złączeniu rzeki a jeden brzeg:P cmook dla wszystkich
Lena Achmatowicz Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 "z pękniętych luster kręci się kula w księżycowym pyle tyle nas" trafne. bardzo
zak stanisława Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lenko, dzięki
zak stanisława Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 jak dwa brzegi obcej rzeki spotykaliśmy się by budować tamy blokują dostęp wody tworzą rozlewiska na nich stawiamy osobistą wierzę babel odliczając dni osamotnienia i tęsknoty tyle z nas - pękniętych luster kręcimy kulę w księżycowym pyle
Marusia aganiok Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba jest nowa :>) To jeszcze poczekam.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uprzejmie zapytam czy to już tak zostanie?
Rekomendowane odpowiedzi