teresa943 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 jesteś ptakiem w obłokach wciąż na ziemi niedosyt wypatruje choćby iskierki znaku że powrócą jaskółki i klekot bocianów na stodole a gołąb przyniesie pocztę tymczasem zszarzałe betony toną w kałużach bluzgając błotem w monotonni choć wkrótce zazielenią się trawniki i drzewa poczują namiętność pąków za pługiem ruszą gawrony skowronki obudzą naturę wreszcie zima ustąpi czmychając na północ naczerpiemy słonecznych promieni grzejąc zmrożone słowa uśmiechem w bukietach najczulszych pragnień myśli i nadziei ujrzysz niezabudki prześlę radosne smugi z wiarą nawleczesz wiosnę zwiniemy w słoneczny kłębek już wspólny uwierz
aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Fajny ...oj podobalski ten ornitologiczny wplot! Uściski!Miłego dzionka!
kasiaballou Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zapowiedź wiosny i wiosny w sercach też -takiej pełnej nadziei i spełnienia - pogodny klimat, tego dziś potrzebuję - dzięki, Krysiu - podładowałam się - optymistycznie :) pozdrówki kasia
zak stanisława Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 terso, ładnie będzie też czekam tego widoku, cmokkk, siepodoba
bestia be Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 ładny opis zapowiadającej się wiosny pozdrawiam bestia
teresa943 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radość, że się spodobały ptaszki :) Dziękuję i nawzajem miłego! Buźka!
teresa943 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że się podładowałaś...każdy z nas tego potrzebuje... Dziękuję Kasiu. Pogody ducha :))
teresa943 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak nic, będzie, WIERZĘ! Dziękas za podobnie :)) Cmokas na nadzieję :))
teresa943 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wierność czytania i podobanie :) Cieplutkie pozdrówki z nadzieją na wiosenkę :)
Judyt Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 fajnie się tempo akcji w tym wierszu zmieniło od" już wkrótce" a poza tym to nie bardzo wiem co to 'niezabudki' yy... ale całość oczytuję jako pełne nadziei i radości na dalej; tyle o ile nabazgrałam (:płoniaście
teresa943 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko, niezabudki to niezapominajki :) dobrze umiesz czytać; życzę Ci także z całego serca nadziei i radości na dalej :) Cieplutko na dobranoc :):):)
Bernadetta1 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 jak ja czekam na wiosne kurcze:):)dostrzegłam ja w Twoim wierszu Krysiu:):)obudziłam mnie cmok:):)
teresa943 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to masz tak jak ja...tylko mam wyrzuty sumienia...hehe, nie wyśpisz się :)), ale co tam, buźka! :):)
Rekomendowane odpowiedzi