Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @andreas można w tych słowach odkryć dobrego podrywacza - fachowca że tak powiem

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ciekawa jestem co na to Dama w szlafroczku.
    • @Natuskaa może to zabrzmi zbyt banalnie co do treści... Bardzo emocjonalny, budujący - pokrzepiający. Dużo tu można "wyczytać" etapów życia i radzenia sobie z nimi.
    • @violetta   Przecież nie myślę o założeniu rodziny, a zresztą: jest pani nienormalna - bardzo chora psychicznie, najpierw pani mówi: dzieci cię lubią, aby za chwilę - masz bardzo małe szanse na dziecko, de facto: jest pani zboczona i zasługuje pani na eutanazję, powiedziałem: jestem ojcem kilku zdrowych i silnych dzieciaków, jeśli pani ma zamiar wmówić mi jakiegoś katolickiego bachora ze strony samotnej matki - dupodajki - nie tędy droga, otóż to: in levati dal cazzo, cagna! A samotność daje wolność, której pani nie ma, nigdy nie miała i nigdy nie będzie pani miała!   Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór 
    • @Mikołaj_Batkiewicz sonet, to nie tylko 14 wersów, w każdym powinna być  ta sama ilość sylab. 11 lub 13, koniecznie ze średniówką.  Rozumiem, że  jesteś 'młodym piórem' lecz się zapatrzyłeś na zbyt wielką górę   życzę powodzenia :)
    • @yfgfd123 uważam że piszesz " pomysłowo" forma, treść, zawsze jest "coś" co nadaje treści taki bonus. Chryzantemy....dotyka od środka

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...