patti patti Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 przymykam oczy po kres ciszy zasypiam z nadzieją że w obrysie spragnionych ust spełnią się sny pod powiekami budzi mnie świt tęsknoty i już nawet poranna rosa płacze za tobą
bestia be Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 przymykam oczy po kres ciszy, nie ma końca ciszy zasypiam z nadzieją że w obrysie spragnionych ust spełnią się sny pod powiekami budzi mnie świt tęsknoty i już nawet poranna rosa mgły,tu bym skreślił mgły, gdyz rosa nie jest mgłą i wydaje się ,ze nie ma liczby mn. płacze za tobą Całość podoba się pozdrawiam bestia
patti patti Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 dzięki bestia:) skreślam już pozdrawiam:)
bestia be Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 przymykam oczy błoga cisza itd gdyż zasypiasz nie może być kres ciszy zmień ten wers, cisza nie ma miary czy końca i poczatku --rozumiesz Patti pozdrawiam bestia
Ewel K Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 No, no, rosa płacze... ładnie;P pozdrawiam
Ewel K Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bestio, a może Ty tę ciszę wyobrażasz sobie taką przestrzenną, a może to chodzi o koniec milczenia? Hm...
patti patti Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje Ewel K :) staram się pozdrawiam:)
bestia be Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 niech zostanie kres ciszy, koniec milczenia , koniec zasypiania, ładnie jest ja czesto sie mylę i juz sie nie odzywam podoba się bestia
Bernadetta1 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. patti kochana:)Chce Ci cos doradzic...Wystrzegaj sie łez , rosy,tesknoty, i płaczu- to słowa wrogie poezji...Dobry czuje potencjał, ale wymaga jeszcze duuuzo pracy:)pozdrawiam:)
patti patti Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. patti kochana:)Chce Ci cos doradzic...Wystrzegaj sie łez , rosy,tesknoty, i płaczu- to słowa wrogie poezji...Dobry czuje potencjał, ale wymaga jeszcze duuuzo pracy:)pozdrawiam:) dziękuje za radę pozdrawiam:)
patti patti Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bestio ja też myśle że ;;ciszy kres''jest ok dzięki i pozdrawiam:)
aluna Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ja lubię te Twoje specyficzne przemyślenia!Wnoszą taki nowy powiew we współczesnej poezji! Uściski!
patti patti Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 dziękuję aluna buziaki:)
Rekomendowane odpowiedzi