Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ona chyba zawsze rozkwita. Tak już ma. Teraz powodem jest wnuczka. Żebym ja taki był.
    • @Ewelina A ja wiem, bo ja nic nie rozumiem. Nic. Zero. Ludzie czasem chcą mnie odwieść i też od tej surowości wobec siebie, naprawdę próbują i chcą to zrobić, i wszystko ok, jestem im wdzięczny, ale nic nie kumam dalej. A jeszcze do tego próbują mnie odwieść od tego, niewiele mi wyjaśniając, dużo pytając, przepytując, skłaniając do wypowiedzi, powtarzając często te same pytania co się ciągną jak tasiemiec, powtarzają się, dublują etc. itd. To w skrócie jest dlatego :))))) 
    • @Sylwester_Lasota Fajne i coś mi przy okazji przypomniałeś, bo też chyba powinieneś                                     pamiętać tę książeczkę :)) Można powiedzieć same wiekopomne                                                                                                                  dzie'a, oczywiście do śmiechu.                                                                                                                                                    

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Sylwester_Lasota Tak to jest, kiedy umysł jest spolaryzowany na specjalizacji w dziedzinie. Bo w sumie - kto weźmie całą miłość? Lepiej zakutym łbem zwiedzać zakątki tego, co wydaje się uniwersalne i właśnie jedyną prawdą.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tęsknisz, delektowania się, poruszasz   Tu też jest o tym właśnie. Pozdrawiam, dziękuję :-)  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...