Judyt Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 caprice piszę i kropka goni kropkę nuda nudę a pustkę kruchość nie wiem po co to wszystko te litery przedziwne i tyle nie ma nie ma nic nie umiem nie prawie to jest do kitu jak w okno palec żeby nie było zimno a tak sobie i nie wiem że nie sobie ot tak życie urodzajne pełne tam gdzie komunię podawali kostce
bestia be Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Podoba się ten pesymizm Judyt fajnie piszesz i to juz czytam Twój nie pierwszy wiersz, może jakoś to wydasz z boską opatrznością pozdrawiam bestia
Judyt Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaki pesymizm?:))) dzięki za wdepnięcie mm.. eh nie wiem czy trza tysz jakoś jest jakoś takoś ptakoś może nadlatywał strącił główkę bo wzlatywał(; boska opatrzność szczególnie przydatna :)ciepłoniaście bestio!
teresa943 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Judyt! niby "ot tak sobie...nie wiem..." a jednakżycie urodzajne pełne tam gdzie komunię podawali kostce pięknie pokazałaś sens wszystkiego... ceplutko pozdrawiam :))))
aluna Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Pesymizm rzeczą ludzką ,Twój wiersz piękną!Jak można przedstawić pesymizm -ot tak jak w wierszu po prostu! Pozdrawiam optymistycznie!
Judyt Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Krysiu serdecznie b. :)ciepłoniaście za nóżkę albo to było kostce albo św. Stanisławowi
Judyt Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję b. aluno za optymizm i twe piękno również serdecznie za nóżkę i wiersz:)ciepłoniaście...
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Początek i zakończenie niezłe! Ale ten środek (?!?) - albo ja nie rozumiem, albo jest cokolwiek bełkotliwy... ;)
Judyt Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niemniej dziękuję Katarzyno za wdepnięcie być może może być (............)-prawda :)ciepłoniaście
Bernadetta1 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 własnie to jest przykład na siłe puenty:):)...super, od razu stawia wiersz na wyzszej półce:)...środek taki sobie, ale w sumie podoba sie Judytko:)pozdrówki Beata
Marek_Stasiuk Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 zgadzam się z Tobą Judyt Judyt tak sobie
Judyt Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beata:) dzięki z serca za wdepnięcie w te progi mm..na wyższej półce jest to do czego każdy dąży:)ciepłoniaście (pisoli dalej cuś? ) skrzydełko mach tutaj, hip hip (...)
Judyt Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Marku żeś wdepnął nóżką znów tak sobie może być miłość ludzka ale może być też utwierdzona i spokojno bardziej :)ciepłoniaście
amanita Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 "to jest do kitu jak w okno palec żeby nie było zimno" To jest mega! :D Jednym słowem pisanie to taka farelka aka kaloryfer :) Farelkowo! ps. skąd Ty masz tyle pomysłów? ;>
Judyt Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z życia i nie wiem:) ...amanito dziękuję za uśmiech i przybycie Twe tutaj też niezmiernie to raduje, że mega:)(!) :)ciepłoniaście ....z farelką gratis!;)- jak tak(...:)
Rekomendowane odpowiedzi