JimMo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Dziś znalazłem się tu. Znalazłem się nad krawędzią snu, gdzie myśli przeplata gorycz, rozpaczy. Mój synu, ukochany od Boga mi dany, Czy kochanka ta była Ci od miłości mej, więcej warta? Taniec z nią, na dachu świata, przyćmił twe oczy, na dobro które Cię otacza, które mogłeś dać. Romansu tego koniec nadchodzi, poeci nadal będą płodzić, lecz ty, odchodząc z piękną panią przez krawędź snu, pozostawiasz matce twej w sercu ból.
halcia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Bardzo ladny wiersz i realistyczny ,pozdrawiam serdecznie:)
bestia be Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 same realia, ale nic nie mam przeciwko pozdrawiam bestia
teresa943 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę nie brać tego mixu pod uwagę. Ja tak dla lepszego zrozumienia. Z góry przepraszam:)Dziś jestem tu. Znalazłem się nad krawędzią snu, gdzie myśli przeplata gorycz rozpaczy. Mój synu, ukochany od Boga mi dany, Czy kochanka ta była Ci od miłości mej, więcej warta? Taniec z nią, na dachu świata, przyćmił twe oczy na dobro, które Cię otacza, które mogłeś dać. Romansu koniec nadchodzi, poeci nadal będą płodzić, lecz ty, odchodząc z piękną panią przez krawędź snu, pozostawiasz matce twej w sercu ból. Wiersz skłania do refleksji... Serdecznie pozdrawiam :)
Eliasz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimie Morrisonie kochaj tylko mnie! /to mój ulubiony pieśniarz/
JimMo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Dziękuję za odwiedziny, i odpowiedzi:) PS.Tak, również ubóstwiam Jima.
Eliasz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 dla niego wolałbym się narodzić jako Pamela.
Rekomendowane odpowiedzi