Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Wspominam cię, choć cię nie spotkałem. Tęsknię za tobą, choć cię nie znałem. Tonę w smutku każdego dnia, Tonę , dotykam stopą dna. Chcę cię dotknąć, przytulić do piersi, Nosić blisko przy sercu i ci się poświęcić. Miast tego dźwigam cię tylko w swej pamięci. Łzy spływają mi po policzkach, gdy piszę. Uszy wyczulone mam już na ciszę. Nie słyszę twego głosu, krzyku ni śmiechu, Nie widzę cię, jak biegasz po domu w pośpiechu. Wyzbyłem się już przed tobą lęku. Żałuję i tęsknię, lecz kompletnie tego nie rozumiem. Kocham cię, ułudo, mój niebyły cudzie, Bezimienna cząstko świata, nienadeszła, wyparta. Kocham cię, odkąd cię straciłem, choć żadne z nas straty nie było winne. Bałem się, że życie stracę bezpowrotnie, Lecz nie nadeszłaś, a ja dalej żyję nieprzytomnie. Bałem się o nią, bałem się ciebie, A teraz...żyję sam ,po co ? Nie wiem                    
    • Wszystko   Umarło  W nas    Nawet    Niespokojne  Oddechy    I śmiertelne grzechy    Nie ma juz nas    Jest tylko czas  Który nie wie    Co to litość...
    • @Waldemar_Talar_Talar No i fajnie oraz obrazowo wyszło.   Pozdrawiam.
    • @Alicja_Wysocka

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Migrena @Alicja_Wysocka ... ubierasz różową sukienkę  robisz makijaż  a potem  potem wygłupiasz się  przed lustrem robiąc miny  wyglądasz mimo niewyspania  naprawdę super    zapominsz o nastrojach  jakie dokuczają w oczach dziecięca beztroska  śmiejesz się do siebie  także byłaś maleństwem    razem z nim  jesteście będziecie  wspaniałym duetem  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
    • @andrew Oj, a kto mnie tak podgląda :)  Dziękuję. 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...