kasiaballou Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 pierze się - sypią aż się pierze sypie
Bernadetta1 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 cos mi tu Kasienko gramatycznie zgrzyta;)...jak pierze to ,,sypie''...pozdrówki :)cmok:)
Magda_Tara Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 fajna miniaturka, jak refrenik maleńki! bardzo! :))
zak stanisława Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 hehe, fajne toto, pranie sypią do prali, aż się pierze sypie, taki ruch w interesie :) cmoook
aluna Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Takie małe a cieszy!!! Pozdrawiam serdecznie!
kasiaballou Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I co ja bym bez Ciebie? Dzięki pozdrawiam, kasia :)
kasiaballou Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak samo wyszło ;) dziękuję i pozdrawiam kasia
kasiaballou Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, widać, że się "starają" ;) dziękuję, pozdrawiam kasia
kasiaballou Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie napiszę przecież: "jak wszystko co małe", ale dziękuję ślicznie :)) pozdrówki kasia
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierze się w interesie sypią wciąż brudne aż się wypierze i posypie pierze pozdrówki:))))) Krysia
kasiaballou Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierze się w interesie sypią wciąż brudne aż się wypierze i posypie pierze pozdrówki:))))) Krysia pierze się dla interesu sypią wciąż brudami aż się pierze z piórek sypie - tak ...między wierszami ;) pozdrawiam serdecznie, Krysiu :))
bestia be Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 małe lecz miłe pozdrawiam bestia
Rachel_Grass Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 zauważyłam, Kasiu, to samo, to Beata, czyli gramatyczną wpadkę i dlatego niekoniecznie jestem w stanie przyłożyć się do interpretacji ;) pozdrawiam.
kasiaballou Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ??? Zauważyłaś? Teraz? W porze Twojego wpisu? Nie ma takiej opcji, Rachel. Musiałaś nie zrozumieć przekazu - nie szkodzi ;) Pozdrawiam.
kasiaballou Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mało, ale mi miło :) dziękuje i pozdrawiam kasia
Rachel_Grass Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurde, faktycznie. przepraszam zatem.
Baba_Izba Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 to tylko prze-pierka czyszczenie i pranie a puszku z poduszek leciutkie spieranie Kasieńko, mnie to Twoje maleństwo rozbawiło i zostawiło uśmiech. Dzięki! Serdecznie pozdrawiam - baba
kasiaballou Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I ja się uśmiecham, nieco szerzej niż zwykle. :))))))))) pozdrawiam - kasia
Rekomendowane odpowiedzi