Marek_Stasiuk Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 pies od ujadania nie zdycha od tego jest pies by się odszczekać więc sworą kundli niech bryka takich psów pięć w ścisk spienionych szczęk nogawkę mi wzięło wiedzcie o tym gdym wódkę pił z hartami królewskiej krwi w barze pod opasłym kotem
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 hi hi ale dałeś humoru Marku zdaje się że psy ogarniają wszystkie podokiennice, ostatnia zwrota mi zamknęła oczy;(pozdrownienia dość ładne - a ściany nie mają uszu?nie będę się dołączać bo plagiat) :)ciepłoniaście
Marek_Stasiuk Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 słabo tu węszą myśliwe...hehe za taki humor to nóż w plecy...kocham to ;)
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko błagam nie zostawiaj tej puenty tak,co ja mogę co ja mogę.... za zamiłowanie do humoru -:)
Marek_Stasiuk Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Powiedz o co chodzi, bo ja prosty chłop jestem :) Judyt...Judyt lubię to wymawiać
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja prosta kobita:)a zatem ,tyle starczy: pies od ujadania nie zdycha od tego jest pies by się odszczekać więc sworą kundli niech bryka takich psów pięć w ścisk spienionych szczęk nogawkę mi wzięło wiedzcie o tym pod opasłym kotem dziękuję b. za upodobanie, nie znam się na fraszkach, ale może i to by podeszło pod nie?:)ciepłoniaścciie
Marek_Stasiuk Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 ee picie wódy to obraz spoufalenia się, wpólnoty.... i to nie z byle kim tylko z hartami królewskiej krwi - obraz wytrawnych poetów a opasły kot jest opasły bo kundle nie gonią tam gdzie trzeba, ot i tyle kom
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty jesteś Autorem, nie ja ja wg się trochę napaćkała, ot tyle drogi Marku:) aa..no to wytłumaczyłeś sensoryczność czy coś takiego utworu, znaczenia bywają ukryte zdaje się:))ciepłoniaście po raz mmm wytrawny poeta to kto? ten co w trawie siedzi? czy ten co woli do woli..oj. ja nie wiem kto jest trawny a kto nie, trawa zwykle sama rośnie, nikt ją nie pyta w którą strone (ach, ciach)
Magda_Tara Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 tylko trzecia zwrotka podoba się dedykacja zbędna :)) nie rozpraszaj się - pisz.
Sfinks13 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ogary poszły w las miły wiersz pozdrawiam 13
Marek_Stasiuk Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Poszły i ujadają...znasz to? mrs
Klaudia nicole Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Oj te psy:)Dobre.....Nie rozczarowałeś mnie,tak dalej...;)
Baba_Izba Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie -dobre - jak jest! Uwaga: nie powinno być "sfora"? Pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z humorem opisana "hulanka" w barze z chartami królewskiej krwi... tylko wyżej cosik kuleje sfora kundli... podobasie:))) pozdrawiam
Klaudia nicole Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ach te literówki....pewnie palce Ci się plączą też tak mam jak chcę natychmiast coś powiedzieć
Rekomendowane odpowiedzi