zak stanisława Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 jesteś dalej niż codzienność która czeka od rana z bąblami w kuchni wieczorem też po ulewnym prysznicu z piany spłukuję niewinne spojrzenia układam w senność nie widzę ciebie a nawet jeżeli mielibyśmy się spotkać przypadkiem to w tym mieście dosyć często spotykają się ludzie z przypadku w miejscach do których chodzę brzęczą grzechotki
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ciekawie, pozdrawiam serdecznie.
mały_dzielny_toster Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Bardzo, bardzo ach ach :) Powiem: To jest "Prawdziwa Poezja" ;D
Magda_Tara Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 piękna niespełniona... tęsknota :))
zak stanisława Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wzajemnie Stefff, również Henriettę cmoknij :)
zak stanisława Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 tosterku, eee nie może być ;P Magdo, dzięki, kobiety kochane, buziaki
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wzajemnie Stefff, również Henriettę cmoknij :) Cmoknąłem lirycznie, dzb. cmk.
Marlett Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Stanko! Pointę odczytuję wieloznacznie. PozdrawiaM.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ojojoj... A ja skomentowałam w warsztacie, nie zauważywszy, że już tu się pojawiło! Powtarzam zatem: że podoba się niezmiernie :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie może być to sucho na dnie morza ;)
Emu Rouge Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak się składa, że ja też ostatnio chodzę do takich miejsc... i mieszkam w tym mieście... czyli chyba wiersz dla wszystkich i każdego z osobna; zwierciadełko:))) ulewne prysznice genialne;) ogólnie już nic nie piszę, tylko plus i kropka ( spać;) ) pozdrowionka cieplutkie;) aga
zak stanisława Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. około bolda jeszcze bym przemyślała :))) właśnie też mnie burzyło ;p ale nie mogłam nic wymysleć, wiem to przyjdzie po ochłonięciu, po jakimś czasie, dziś jestem u wnuków , bąble mają swoje humory, że czasem puszcza poczucie dobrego... :P może w boldzie opuścić przypadek? cmoook szachrajko
zak stanisława Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 aguś, tosterku, Marlett, Katarzyno, z waszych słów wynika , ze to wiersz- jednak- dla kobiet :P i dobrze:) przyjdzie czas na spotkania bez przypadku dobrego dnia! pozdrawiam serdecznie
magda Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam. Interesujący. "z piany spłukuję niewinne spojrzenia" bardzo zamierzone? Bo nachalnie mi się zakręca w "opłukuję z piany", nawet kosztem podwójnego denka. Pozdrawiam, m.
zak stanisława Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. magdo, dzięki za wgląd , skojarzenie ma każdy inne i na tym polega interpretacja, cmoook
Zofia Honey Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo obrazowo i emocjonalnie. Podoba mi się. Pozdrawiam Zofia
zak stanisława Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zosiu i ja pozdrawiam z podziękowaniem cmook
Bronek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Życiowy, oparty na bezpośrednim doznaniu............... Jeden z lepszych jakie tu zastałem na tym padole wymyślnych kłamstw.........
zak stanisława Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję Bronku, pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znaczy do przedszkola? nie bardzo rozumiem zakończenie. buźka:)
Rekomendowane odpowiedzi