H.Lecter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak czy owak Pat-agonii :)) Raczej, pat a goni... ; )
H.Lecter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem...
H.Lecter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak bywa... : )
H.Lecter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wuszka, ja jestem prosty człowiek - nie szyfruj... ? : )
BARBARA_JANAS Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 złoty jeleń, kamienne lwy i dzikie gęsi hmmm bajkowo mi się... serdecznie
H.Lecter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Było, Basiu, było... ; ) Dzięki. Pozdrawiam. : )
Marcin Gałkowski Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 bardzo dobry IMO wiersz:) tylko nie pasuje mi "schizofreniczny". i do mieczy też mam uraz, tak Manowarem jedzie;) ale ogólnie duży plus ode mnie.
Klaudia nicole Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zalatuje mi tu anglojęzyczną poezją z nutą prowincjonalnego romantyzmu, bo jest nijaki i mało oryginalną puentą... I jeszcze, co za sens i cel tej niby pielgrzymki? Kilka wytartych połączeń...ogólnie cos tam powstało
H.Lecter Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To " cytaty " z pewnego - minionego czasu, ludzi, rozmów, marzeń, wierszy... Jestem tylko kronikarzem, a może klucznikiem... ; ) Dzięki, Marcinie. Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wuszka, ja jestem prosty człowiek - nie szyfruj... ? : ) naszego Arkadia-Expres naszego Orient - Expres to zaden szyfr. chodzi o formę, choć mogę się mylić, ale zdaje mi się, że się nie mylę, że doklejka 'expresowa' została użyta dla zrobienia arkadia-expres, jako pociągu? Oczywiście, masz rację, poprawię... Moje " gapiostwo " wzięło się z usilnego doszukiwania się w komentarzu - " czegoś o wierszu " . Trudno, na bezrybiu... ; )) Dzięki, wuszko. : )
H.Lecter Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogólnie, masz rację... ; )
H.Lecter Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, masz rację, poprawię... Moje " gapiostwo " wzięło się z usilnego doszukiwania się w komentarzu - " czegoś o wierszu " . Trudno, na bezrybiu... ; )) Dzięki, wuszko. : ) bo najpierw trzeba o pogodzie, o podróżach... ;) wrócę z "owierszu", ale obawiam się, ze będę surowa :] Mnie nie chodzi o pieszczoty, tylko o twoje zdanie... ; )
billbuf Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 taki sobie zakończenie lepsze pozdr. b.
H.Lecter Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak coś jest - takie sobie, to gdy się kończy - zawsze jest lepiej... ; ) Dzięki.
H.Lecter Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnóstwo drobiazgu, mieszanka od antyku po por-tyku rozjeżdża sie w moim odczuciu chęć - najpierw ujęcie czasowe, później mnoho znacząca, a odklejająca się wstawka kapitolińsko-ludyczna z jeleniem i makatką, z baśniowością i hernowym zmiesznaiem miecza i krzyża. w zasadzie taki mentlik pentlik szczegółów i symboli, po to by oddać "nasze kobiety" i za chwile zajać się sobą w babciowym ogródku ryjąc dyskursy na temat moora. nie jestem pewna jego chęci. Jakby chciał rzec o patrzeniu na świat, wybieraniu ścieżki, pisaniu, ale drży idąc drogą. łapie to tu to tam, żeby nie brakło erotyzmu, mistyki i rzeźby. taki zachowawczy sie robi i kursuje dla mnie w kierunku skłądzikowym bardziej :) acz oczywiście jasne, ze mogłam go nie odczytać po prostu acz oczywiście jasne, ze mogłam go nie odczytać po prostu Takie rzeczy ci się nie zdarzają wuszko... ; ) Dzięki. Pozdrawiam. P.S. Podyskutowałbym ale autor, wykłócający się o własny wiersz, czyni nieetycznie... ; )
mały_dzielny_toster Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Za "babcię-akację" dałabym drugiego, ale się nie da ;) To jakaś aluzja do tego gadającego z drzewa z diseyowskiej wersji 'pocahontas"? :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mało ambitne przedszkolne odegranie się. do kątka, Dawid. I nie pokazuj języka.
Lena Achmatowicz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 "słonce pamiętam było bardzo męskie" literowy byk; temat zastępczy zaciekawił. pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi