Marusia aganiok Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 za pofalowaną fasadą rdzawych włosów jest ukryta sponiewierana dobroć jak posażna panna szukasz kogoś za cenę białej sukienki na jedno życie ślub zatrzęsie ciszą bogaty w doznania niczym czystość błyszcząca zaleje nie tylko brudne nogi może być tak że fałsz na ciche zawołanie pogrąży lepszego
allena Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 puenta a właściwie ostatnie 5 wersów wybiegły już poza wesele (jak to po ślubie) :) a.
Marusia aganiok Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję ;>)
Ewa_Kos Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 tytuł niezwykle dwuznaczny przyciagnął.:)) Teraz po poprawce chyba lepiej:) Pozdrawiam:)) Ewa
Marusia aganiok Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zmienilam zakończenie. Dziękuję i pozdr.:>)
H.Lecter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Przy najlepszych chęciach, tego wiersza nie da się wybronić... Słabe, Marusiu.
zak stanisława Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety. mi też przykro:( 'za pofalowaną fasadą rdzawych włosów' ale wybrałam rodzynkę i zakończenie dobre! cmoook
Marusia aganiok Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będę wdzięczna za "słowa prawdy" nie da się wybronić bo? dziekuję z góry za odpowiedź:>)
Marusia aganiok Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę o dopowiedzenie gdzie Pan "to" czytał skoro było:>) dziekuję:>)
Marusia aganiok Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety. mi też przykro:( 'za pofalowaną fasadą rdzawych włosów' ale wybrałam rodzynkę i zakończenie dobre! cmoook ż całą powagą dziękuję za zajęcie "stanowiska" Bardzo dziekuję:>)
Judyt Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 ciekawy wiersz , pierwsza zwrotka faktycznie zawierza; zwroty tj. bogaty w doznania, za cenę, są trochę z bajki o zdobywaniu i posiadaniu (tzn. mieć , mieć) i puenta " lepszego" , przerażająco odbieram mm może taka jest poezja współczesna :)ciepłoniaście
Agata_Lebek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Mnie też się podoba, Lecter mnie zaskoczył tom razom ;)
bestia be Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 mnie jednak przekonał ten wiersz miły w swojej wymowie jednak trochę zmian i będzie super pozdrawiam bestia
Rekomendowane odpowiedzi