Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Waldemar_Talar_Talar Cześć Przykryty kurzem Polman. Napisałeś: a może to nie Boga robota bo wszystko stworzył czas który bardzo dawno temu przed nim wybuchł   A ja chciałem wszystkich zapytać: podaj mi p przykład czegoś co stworzył czas. Bo ja mam wtedy przed oczami działkę, którą  omijam idąc na własną działkę. Jej właściciel i jego żona zmarli w zeszłym roku. Teraz tylko czas  się nią opiekuje. Co stworzył/? Czy jest pozytywnym twórcą? Czy znasz jakiś pałac, alko jakiś inny zbytek, który wyremontował czas? Czy znasz przykład czegoś co czas tworzył przez 1000 lat?  Ale nie chodzi mi o fakt przeniesienia góry piasku z miejsca an miejsce.    
    • Jasio co zwykle w Anglii przebywał oficjalnie na motyle dybał musiał być szybki zapylał różyczki niejedna róża dziś Jasia ściga :)))
    • na takie problemy przyszedł egzorcysta zmówił dwie zdrowaśki Kikimora znikła   wróciła do piekieł w ulubioną stronę i wrzeciono milczy ze sznurami koniec   w mig uroczą chatkę młodzi zasiedlili i ciepłe gniazdeczko  szybciuchno uwili    znaleźli wrzeciono młoda kręci trochę nie tylko wrzecionem (nie wnikajmy proszę)   z uprzędzonych nici bieżniki narzuty wszyscy są szczęśliwi warto coś zanucić   pozdrawiam     
    • @Poet Ka Jak mówię do ucha                      to powiedz, kto słucha?                      Chyba tylko - ja                      i muzyka... gra! Wesołych Świąt Poet Ko.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...