Oxyvia Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo Ci dziękuję za przemiłe słowa, ale myślę, że mnie przeceniasz. Albo nie doceniasz siebie. Jestem miło zaskoczona, że aż tak mnie chwalisz! :-))) Jeśli chodzi o "szablon" miłości i "receptę" na jej przetrwanie, to oczywiście zgadzam się z Tobą - każdy związek uczuciowy jest inny, bo też każdy człowiek jest inny. Niemniej psychologia wypracowała pewne metody "pomagania" uczuciom, pielęgnowania ich i wychodzenia z samotności. I warto czytać dobre książki psychologiczne na ten temat, bo życie jest coraz trudniejsze. Ja także ściskam serdecznie. Oxy.
greg_lipski Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 bardzo ladnie zabieram Darz Bor:)
Baba_Izba Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo Ci dziękuję za przemiłe słowa, ale myślę, że mnie przeceniasz. Albo nie doceniasz siebie. Jestem miło zaskoczona, że aż tak mnie chwalisz! :-))) Jeśli chodzi o "szablon" miłości i "receptę" na jej przetrwanie, to oczywiście zgadzam się z Tobą - każdy związek uczuciowy jest inny, bo też każdy człowiek jest inny. Niemniej psychologia wypracowała pewne metody "pomagania" uczuciom, pielęgnowania ich i wychodzenia z samotności. I warto czytać dobre książki psychologiczne na ten temat, bo życie jest coraz trudniejsze. Ja także ściskam serdecznie. Oxy. Też się zgadzam z Tobą. Wiedza w życiu pomaga, choć niczego nie gwarantuje. Mądry człowiek - uczy się całe życie. Heej!! - baba
Baba_Izba Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że chcesz zabrać! Darz Bor!:)) Lubię, to zawołanie: najpiękniejsze na ziemi są lasy. Często wyjeżdżam na odpoczynek w miejsca nowe, ale zawsze jest to las, jeziora, rzeki. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam - baba
bestia be Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Liryczne przesłanie, wiec moje klimaty podoba się:):):) pozdrawiam bestia
Baba_Izba Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przeczytanie i opinię. Miło, że się podoba, serdecznie pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi