Bo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 rozpuściłam włosy jak włócznie i zamknęłam oczy szeroko może włócznią serce czyjeś przebiję nim położy mi monetę na oko dziś z zimnej Północy pod Krzyż gdzie Południe wędrujemy razem jest zmiennie jest cudnie szylkretowym grzebieniem swoje myśli czeszę może kogoś wodą rafy w dziwny sposób wskrzeszę może złudy nie dostrzeże w tym trudzie miłosnym do ołtarza powiedzie w zachwycie radosnym a ku Słońcu Wilde z Joyce’em nas powiozą koleją arcysztuki wyznawcy w jedno zdanie też skleją zastygniemy w obawie gdy się zjawią tubylcy wyczekują ciekawie bośmy ciut barbarzyńcy więc staniemy na skale z muszelkami u dłoni fala rybę nam prześle i złe myśli odgoni skoczyliśmy razem oplotły nas włosy krążymy w przestrzeni gdzie ważą się losy żeby było na bezdechu nie może być mowy tylko on nas uratuje atol koralowy wciąż leżymy na plaży gdzie kolor Gauguina Matamoe dźwiękami dusze nam zaniela rozpuściłam włosy by być bliżej ciebie rozpuściłam włosy żeby ciebie okryć już nikt nigdy nie zabierze nam wiadomych odkryć w bezwstydzie radości krzyczymy do siebie uwikłani w dzisiaj o czym jutro nie wie w panoramie dziejów fletni srebrne granie tylko tyle po nas tyle pozostanie
ireneusz paprocki Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 w panoramie dziejów lutni srebrne granie tyle tylko po nas- pozostanie ! fajny wiersz ,lecz tak bym zakończył pozdrawiam lulek
złamane skrzydło Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 rozpuściłam włosy jak włócznie i zamknęłam oczy szeroko może włócznią serce czyjeś przebiję nim położy mi monetę na oko NIE DAJ BOŻE ŻEBY MOJE WŁOSY JAK WŁÓCZNIE o rany strasznie!
Bo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a włosy Gorgony... prawda, że mogą się estetom wydać śliczne? :) ależ tu trzeba mieć troszkę wyobraźni. hihi i proszę się , złamane skrzydło, nie przewracać z wrażenia. serdecznosci
Bo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przepraszam, czy tu biją? :) pozdrawiam ależ
Eliasz Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 trafia do mnie.. dobre ale za słabe na ulubione bo wolę eerotyczną poezję
Rekomendowane odpowiedzi