moni mada Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 pokój wypełniony twym zapachem rozkwita spokojem na wpół uśpione zmysły błądzą ośmielają rozbudzone dłonie zanurzasz je w mym ciele wypełniając rozkoszą pulsujące źrenice za oknem śnieg ...
Bea.2u Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Cześć Moni, wpadłam tu po dłuuuuuuższej przerwie i zastanawiałam się, gdzie się podziała autorka mojego ulubionego Rzeźbiarza Snów :)) buziaki ;) /bea
moni mada Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oooo... jak miło Cię powitać :) ja też wpadłam po dłuuuuuższej przerwie... jak ten czas szybko leci haha. Może teraz częściej zaglądnę. Cieszę się, że rzeźbiarz Cię nie opuścił ;) buziaki również
Bea.2u Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 [quote] ja też wpadłam po dłuuuuuższej przerwie... jak ten czas szybko leci haha. Może teraz częściej zaglądnę. Cieszę się, że rzeźbiarz Cię nie opuścił ;) buziaki również witam i czekam na nowe słówko :) sami tertycy tu pozostali i o śmierci tylko wkółko gadają, aż mi się udziela. albo sami o swoim pisaniu, a przecież to była moja domena ;) /b
Rekomendowane odpowiedzi