Tomasz_Biela Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 istnieją na świecie piękne prace modelowania się złych i niezłych kobiet pierwszych z krwi i kości czułej dostępnej do podłamania drugie bez uczuć modelką fantomem błyszczących trosk i pociech połyskiem masa mężczyzn zastyga w formach damskiego ciała dzieląc kobietę na modelkę kochankę życia ostatniego artysty sztukę w formie luźnej też zwięzłej czasami pozostaje jedynie modelina
kasiaballou Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 W Nowym Roku nowe siły, ciekawie zaczynasz, bardzo ciekawie :)) Pozdrawiam Noworocznie kasia.
Bernadetta1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 bardo plastycznie uformowałeś te kobiety w swoim wierszu Tomku...i to jest na plus:):)pozdr.
Rachel_Grass Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 o jedną modelkę za dużo mi tu ;) a nawet o dwie, ale to już prywata.
Waldemar Talar Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Według mej oceny - wiersz czytam kolejny już raz Wiersz bardzo współczesna pachnie poezja. Temat bardzo wzniosły a zarazem delikatny poruszyłeś Tomaszu w tym wierszu. pozd.
złamane skrzydło Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 'istnieją na świecie piękne prace modelowania się złych i niezłych kobiet' a wszystkie z jednej modeliny :P tajemnica w przypiekaniu macham skrzydłem
Tomasz_Biela Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuję/ uszanowanie /
Tomasz_Biela Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki / uszanowanie /
Tomasz_Biela Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trudno / mimo to dziękuję / uszanowanie /
Tomasz_Biela Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za gęste odwiedzanie moich tworów i za przychylność / uszanowanie /
Tomasz_Biela Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za ślad / uszanowanie . /
zak stanisława Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Tomku, te piękne to matki, mniejpiękne to te pozostałe :D modelowanie zależy od mężczyzn :P trochę filozofuję, podoba się twój wiersz pozdrawiam serdecznie
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za ślad / uszanowanie /
ireneusz paprocki Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 podoba się pozdrawiam lulek
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I dlaczego ja tutaj nie zaszłam wcześniej...? Dobre spojrzenie na glinę... jako materiał do modelowania i tu... treść wiersza. Pominęłabym w drugim wersie zaimek "się"... reszta ok. "masa mężczyzn zastyga w formach damskiego ciała"... świetne. Pozdrawiam... :)
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I dlaczego ja tutaj nie zaszłam wcześniej...? Dobre spojrzenie na glinę... jako materiał do modelowania i tu... treść wiersza. Pominęłabym w drugim wersie zaimek "się"... reszta ok. "masa mężczyzn zastyga w formach damskiego ciała"... świetne. Pozdrawiam... :) dzięki za ślad / uszanowanie /
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki / uszanowanie /
teresa943 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ciekawe studium kobiety...rzeźbione w glinie...przez materiał do modelowania sięgnąć można do początku stworzenia człowieka...kobieta stworzona, aby mężczyzna nie był sam (...toną w cialach kobiet); może się mylę, ale po wielokrotnym czytaniu tak mi się skojarzyło; Tomku, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Pozdrawiam serdecznie:))) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi