maya kent Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zatapiam oczy w słonym błękicie muszlami dłoni nabierając wodę, szumiąca fala czule głaszcze moją głowę, kołysząc biodra dla Neptuna zanurzam się w tobie by z piany nowy narodził się człowiek.
Ewel K Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twoim poza tym ładnie oprócz tego pierwszego wersu pozdrawiam
ireneusz paprocki Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 ładne porównanie mitologii i morza i rzeczywistości----podoba się !!! pozdrawiam lulek
Baba_Izba Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 "ręce w muszelki biorą wodę," a może: "muszlami dŁoni chwytam wodę"? (chwytam fale? a po gowie niech może gŁaszcze wiatr?)Też uważam, że pierwszy wers - nie za ladny. Pozdrawiam- baba
maya kent Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za poprawki - biorę Pozdrawiam pa,pa
teresa943 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 A może pierwszy wers tak "tonę w słonym błękicie" ? Ładny erotyk...mitologia i rzeczywistość...super! Serdeczne pozdrówki :))) Krysia.
maya kent Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za pomysł, ale ja nie tonę ja mu się oddaję. Pozdrowienia pa,pa
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 bardzo fajny ten erotyk, pointa fajnie podsumowuje całość, a czytając widze jak Venus wykonuje te czynności. Bardzo fajnie :) Serdecznie pozdrawiam... :)
maya kent Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło otrzymać taką recenzję, dzięki za odwiedziny, pozdrawiam pa,pa
Rekomendowane odpowiedzi