jasna Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 noworoczny świt śnieg wybiela stare błoto
Liryczny_Łobuz Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 noworoczny świt za oknem tężeje błoto czekam na śnieg W Nowym Roku - wielu, wielu rzeczy Czystych, Jasnych i Prawdziwych ... jak śnieg :))
Boskie Kalosze Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mnie się przypomniało dziś rano "ciemność widzę" ;) powrót z Sylwestra - jeszcze mniej śniegu niż nie było
Boskie Kalosze Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dałem to do nowego wątku, plus [jak...] inny wariant tego kociokwiku :) Noworoczne pozdrawiam.
jasna Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :-) U mnie właśnie poprószył śnieg. Dokładnie tak było :-) Rozumiem :-))a przeca godołam, godołam, godołam nie pij, toś... ;-))
Boskie Kalosze Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A patrzenie w niebo na rozbłyskujące fajerwerki? Spójrz na ziemię, potem popatrz przez chwilę na żarówkę, zgaś ją i przenieś z powrotem wzrok na ziemię. Tu właśnie leży zrozumienie mojej obserwacji (!) Pozdrawiam :)
Orston Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. noworoczny świt śnieg wybiela stare błoto by znów w nie wdepnąć ;)
jasna Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. noworoczny świt śnieg wybiela stare błoto by znów w nie wdepnąć ;) W samej rzeczy Orstonie :-), ale cieszmy się chwilą, kiedy świeżo malowane ;-) Marianno, sprawdzę dziś u siebie. :-))
Rekomendowane odpowiedzi