Marusia aganiok Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 jest takie dziwne miejsce na ciele wiesz o czym mówię ludzie dorośli mają pojęcie ty nie umiałeś poszukać dojścia wszystko uciekło przez palce mniej więcej
ireneusz paprocki Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 miłe przesłanie zagadki i realizmu pozdrawiam lulek
greg_lipski Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 mozna caly ten wiersz potraktowac metaforycznie, ale mnie bardziej tutaj podoba sie cielesnosc - utwor odczytuje jako refleksje nt. nieudanej proby dialogu cielesnego, gdzie nie wystarczy cos znalezc, trzeba raczej "poszukać dojścia", inaczej "wszystko ucieknie". Bardzo ten wywod aktualny jest i bedzie na tym polu, gratuluje uniwersalnosci, zabieram do ulubionych i przeczytam dzieciom jak przyjdzie pora, ale najpierw musze "poszukać ..." :) pozdrawiam Darz Bor
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to zależy jakie to ciele jest na łaciatym bym nie szukał na wszystko patrzę przez palce :)) pozdrawiam Noworocznie Jacek
Marusia aganiok Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to zależy jakie to ciele jest na łaciatym bym nie szukał na wszystko patrzę przez palce :)) pozdrawiam Noworocznie Jacek Również noworocznie pozdrawiam, ale ciele to nie to samo co cielę hehehehe:>)
Nata_Kruk Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Niby nic... a jednak. Sprytnie to ujęłaś Marusia... :) Pozdrawiam.
złamane skrzydło Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, na moim ciele jest łabędź, dziwne, co? ale ma "palec". przez który też ucieka cośtam :P macham skrzydłem!
kasiaballou Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Uduchowiona zmysłowość cielesna - albo; ucieleśniona zmysłowość duchowa - tak, czy siak - na pLusk (+) pozdrówki :) kasia
Baba_Izba Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 No, i się narobiło! Ten peel to gapcia, ale jak w porę się nie połapiemy, to wiele rzeczy nam tak przez palce przeleci! Fajny wiersz, ku przestrodze. Serdecznie pozdrawiam - baba
Marusia aganiok Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo i ślicznie pozdrawiam ;>)
Marusia aganiok Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, na moim ciele jest łabędź, dziwne, co? ale ma "palec". przez który też ucieka cośtam :P macham skrzydłem! Łabędź? Wytatuowany? bardzo chętnie zobaczę :>) Może podobny do mojego? Slicznie pozdrawiam i dziękuję ;>)
Marusia aganiok Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za pluska.Ślicznie pozdrawiam ;>)
Marusia aganiok Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. peel niezdara a z tym przelatywanim, chyba od początku świata nic się nie zmieniło.Pozdrawiam ciepło i dziękuję ślicznie ;>)
Marusia aganiok Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ślicznie dziękuję i pozdrawiam ;>)
Marusia aganiok Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ucieszył mnie bardzo taki miły dla mnie komentarz i życzę wielkiego powodzenia w szukaniu ;>) Ślicznie pozdrawiam ;>)
Pancolek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 hmmm... no coś tam tu jest, ze względu na niedopowiedzenie
Marusia aganiok Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz Pancolku niedopowiedzenie jest i to wielkie - chciałam w dodatkowym wersie t.zw. puencie czytelnika naprowadzić, ale by się zrobiło bardzo "oczywiście" Ślicznie dziękuję i pozdrawiam ;>)
teresa943 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Marusiu! W tym małym "co nieco" można odnaleźć bardzo dużo...podoba mi się wieloznaczność :)))) Serdecznie pozdrawiam -Krysia.
Magda_Tara Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 tyle plusów ;)))))))) mój też !
Bolesław_Pączyński Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Niby takie nic a przegapił wszystko,może i to lepsze życie... Dobrze pomyślane. Pozdrawiam, Bolek
Rekomendowane odpowiedzi