Marusia aganiok Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 nocą obejmują marzenia do końca ranek otwiera oczy za późno
ireneusz paprocki Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 No super, tylko zastanawia mnie ten myk ,,nocą obejmują" i ,, za późno", a dlaczego nie za wcześnie skoro marzenia to pozytywne, tak dumam i pierwsza zwrotka zaprzecza drugiej. może się mylę, więc wybacz. Krótki tekst jest więcej pokrętny od dłuższego i ciężko jest go rozważyć pozdrawiam ,,Rydzyk- ale posłodzony oki!"
Marusia aganiok Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 zrealizowali nocą, rano otworzyły się oczy może żałują? np. albo przypadkowo się poznali, albo znajomość bez szans:( Czytelnik sobie dopowie) ;>)
ireneusz paprocki Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 No spoko ale wiesz jak pisze krytyk, powiem Ci KTO? on dalej nie myśli, gdyż nie ma podmiotu, nie ma też narratora twój komentarz to tłumaczy jasne, ale czy czytelnik zrozumie? Raczej marny jego tok myślenia bez punktu zaczepienia. Tytuł jest bardzo ważny w krótkich formach i jakbyś np zatytułowała Pogubieni , zgubieni , kochankowie sam nie wiem pomysłow jest wiele. Sam wiersz jest spoko ale nie ma oparcia w niczym. Przemyśl!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LULEK
Marusia aganiok Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 niii - to miniaturka i one są pisane na innych zasadach; przede wszystkim minimum słów i maksimum treści :>)
ireneusz paprocki Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 powoli wiem, ze miniaturka, ale na czym oprzeć sedno myślenia?
Marusia aganiok Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mogę żartem? "trza spróbować i przeżyć" :>) Dziękuję za zainteresowanie moją mini a nad tytułem pomyslę :>) narazie to taki "spontan" i można mu coś tam zmienić ;>) Pozdrawiam ślicznie
ireneusz paprocki Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 oki jednak bym się kierował w stronę Granicy Nałkowskiej,, kiedy granica została już przekroczona ciężko zawrócić z powrotem. To chcesz przekazać czytaczowi bez urazy LULEK pozdrawiam i już nie marudzę
Marusia aganiok Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 dziękuję i ślicznie pozdrawiam. ;>)
Rekomendowane odpowiedzi