Jan Siasiek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Gryzac kwiaty trzeszy Ci piach to ja miedzy zebami twoimi bywam co noc ten co dobry był dawniej ten co emocje wyrywał z dna ten co na tyle sobie pozwalał ten co miał tyle okazji ten co je zmarnował ten co teraz nawet żałosci nie czuje ten co Ci tyle obiecał ten sam chuj co zawsze to ja. Miedzy zębami twoimi trzeszczę przy kazdym z nim ust zetknieciu.
Matmi Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 niezłe, gdyby nie chuj. nie pasuje
Przemysł Ś-wiersz-cz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, może już lepiej "gnój"...
Szura Jaruzelska Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Tak tak. Dajmy zamiast "chuja" na przykład "terefere". Jeśli autor coś napisał, to tak powinno zostać.
Jan Siasiek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 wiersz napisany po coś. chuj raczej ma dokladnie takie znaczenie jakie miec powinien. wiaze sie z roznymi rzeczami.
dziewczynaa Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 jak dla mnie można usunąć chuuu i też będzie cool:P:P
Rekomendowane odpowiedzi