ula Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 miękną mi oczy jak parzone śliwki kiedy w świetlną sieć łowisz moje sercepotem kobieta rusza na wigilijny poligon chodzę pachnąca na wiele sposobów alegoria pani domu bakalie sypane na głowę w kuchni pospolite ruszenie cała armia pierogów broni świątecznego nastroju
Marek_Stasiuk Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 "chodzę pachnąca na wiele sposobów" ....mniam...:)
Magda_Tara Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ula, jak pięknie o tym !!!!!!! Ula, do ula :)))))))) smacznych i "pachnących na wiele sposobów" świąt.
ula Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 dziękuję Magdo, Marku i Promilu Czwarty z sympatyczne komentarze.. cieszę się, że wiersz na tak:) życzę Wam czaru w święta, spokoju i tego, by było radośnie, z chlebem!;)
kasiaballou Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jest pięknie, zaskoczylaś mnie zmyślnymi, "kulinarnymi" metaforami - Pozdrawiam świątecznie, wesołej Gwiazki :)) kasia.
ula Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie takie znowu zmyślne..:) dziękuję, także życzę cudniastych świąt!
Baba_Izba Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Bardzo ładny, świąteczny wiersz i nastrój. Mnie wzięło szczególnie: "miękną mi oczy jak parzone śliwki" - :)))! Radosnych, wśród kochajacych i życzliwych - Świąt! - baba
ula Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, kochana Babo:) świątecznych świąt, z blaskiem:*
Koval_ZNowin Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jak smacznie:) Pragnienie z pierogami nie ma szans pozdrawiam serdecznie:)
ula Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko co, jak pierożki zostaną już zjedzone?;( pozdrawiam również:))
Rekomendowane odpowiedzi