Bernadetta1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 wiesz nie podawaj mi snów na dłoni niech je anioły dla mnie wyszyją kradnąc srebrzystą nić aureoli gwiezdny ornament w skrzydłach ukryją potknij się czasem o me marzenie bo chociaż ciemno fantazją świeci tęsknotę przykryj uśmiechu cieniem by czas na dwoje równo podzielić smutek na spacer z psem wyprowadź gorzkie momenty mdło lukrowane potrafisz przecież przede mną schować pod codzienności szarej tapczanem
Magda_Tara Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 takie piękności na dobranoc :)) dobranoc, Bernadetto, dziękuję. :)))
Bernadetta1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam :)...i dzieki za odwiedziny:)dobrej nocy życze:)
justyna nawrocka Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 podobało mi się Twoje liryczne proste wyznanie,dzięki
Sfinks13 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Bardzo suptelny i uroczy wiersz pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Bardzo nastrojowy, piękny wiersz. "potknij się czasem o me marzenie" - bardzo wymowne. Staramy się widzieć potrzeby i marzenia innych, ale o nasze to i potykać się mogą, nie zawsze zuważając. Tak to moja peelko bywa. Serdeczności - baba
Bernadetta1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Justyno:)...miło Cie gościć:)...pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sfinksie miło, że sie widzi:)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo:)...no widzisz , o moje marzenia trzeba się aż potykac:)...pozdrawiam Cie serdecznie
Bernadetta1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 literóweczkę poprawiłam...dzięki wielkie:)
Ewa_Kos Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 pięknie i płynnie się czyta i nastrojowo:)) Lubię Twoje pisanie:)) Ale, żeby nie było, to ja osobiście i może to tylko jest moje skrzywienie; nie lubię "foremek" typu: me, twe. Serdecznie Pozdrawiam:))) Ewa
Bernadetta1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Ewuś:)...no fakt, że trzeba zmienić te zaimki, ale nic mi nie przychodzi do głowy:)...miały podkreslac osobisty zwrot do adresata wiersza;)...pozdrówki:):)
Marusia aganiok Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 zauważ czasem moje marzenia - wiersz z tych liryków, które uwielbiam. tak się po drodze natknęłam i nie żałuję ;P
zak stanisława Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 a mnie nie przeszkadzają 'metwe manie' kiedyś tak pisano i było dobrze, w twoim wierszu i twoim stylu , jeden wiersz z me, twe, może zostać buzioleeee
Bernadetta1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam w moichprogach zatem i zapraszam znów:):)pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam Stasiu:):)...fajnie ze Ci sie widzi:)...no tak akurat wyszło z tymi zaimkami;)...zadna opcja zamiany nie przychodzi mi do głowy:):)cmok:)
ireneusz paprocki Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 fajny- bez komentarza pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo:)...bardzo krótka i zwięzła pochwała Irku:):)dziekuje i pozdrawiam:0
teresa943 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 cudeńko nawet z "metwe" ...jak ja lubię Twoje wiersze, ech, brak słów :)))) pozdrówki najcieplejsze :)) -Krysia
Bernadetta1 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam Krysiu w moich progach:)...i dzieki wielkie:)
Rekomendowane odpowiedzi