Koval_ZNowin Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 ostatni dzwonek szkoła kwiaty poker z kolegami wszystko powiązane sznurówką stałaś na balkonie jarałaś jak Julia poznaję Cię po żółtych palcach odpowiadało będę miał od kogo pożyczać zapałki wybuduję dom który spłonie kiedyś miałem lego stąd to szaleństwo
ireneusz paprocki Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 fajny wiersz bez zastrzeżeń pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 mnie tez podoba się wiersz...nie nałóg :))) serdecznie pozdrawiam
Koval_ZNowin Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi pozdrawiam serdecznie:)
Koval_ZNowin Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a gdzie tu mowa o nałogu?:) pozdrawiam serdecznie:)
złamane skrzydło Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 słowo jaranie mnie drażni a wiersz podoba sie :D
Koval_ZNowin Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też nie palę:) pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi