Bernadetta1 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 słowa oblane ciemnym rumieńcem pąsowa róża przymruża płatki zanim z akordów nocy bezgwiezdnej wybrzmi pretensją zarzut ostatni głos spokornieje nagłą harmonią gniew już rozlany pachnie milczeniem godziny długie zapewne wyśnią bezsennej nocy sens przeznaczenie
Bernadetta1 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 jakos nie mogę uporac sie z tytułem do tego wiersza...moze ktoś na jakis pomysł?:):)
złamane skrzydło Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładnie bernadettko, ale bym tak :) tytuł? ROZEJM
Bernadetta1 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładnie bernadettko, ale bym tak :) tytuł? ROZEJM witaj skrzydełko:)..no ten tytuł zpewne lepszy:)...wasnie mialo zapachniec pogodzeniem:0pozdr.
zak stanisława Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witaj i miło że rozejm nastaje dajmu szanse, w wierszu :))) cmoook
Bernadetta1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu:)...dzieki...rozejm jest zawsze na czasie;)pozdrówki
Ewa_Kos Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 dla mnie "zawieszenie" też niby rozejm, ale dwuznacznie się robi i nie tak dosłownie:))) Pozdrawiam:)) Ewa
Bernadetta1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 dzieki Ewuś:)...chyba faktycznie bardziej pasuje do emocji:):)pozdrawiam ciepło:)
Rachel_Grass Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 a ja bym poleciała toporek pod jabłonią :P
Bernadetta1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj ta terminologia nie jest moja mocna stroną, ale dzieki:)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rachelko az takich emocji nie było;)...cmok:):)
Baba_Izba Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Głowę bym dała (okazuje się, że można ją łatwo stracić), że wpisywałam komentarz pod wierszem, a jednak - nie. Wiersz z takich do powzdychania sobie, podoba się, bo jest ładny! A może HUŚTAWKA? (na huśtawce?) Dwoje na huśtawce (nie radzę), był kiedyś taki spektakl teatralny wg. Wiliama Gibsona. Serdeczności - baba
Bernadetta1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm Babo no kto wie?...ta ,,Huśtawka''fajnie brzmi:)..a tak na marginesie...jak sie zmienia tytuł, jaka opcją?...tyle juz tu jestem i nie wiem:(..pozdrawiam:):)
Rekomendowane odpowiedzi