Cygarus Pol Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Po wielu latach kurwienia się wiecznej tułaczki Składam siebie na ołtarzu próżności bo czym jest sztuka, jak nie przejawem próżności! A może sztukę można utopić w wymiocinach pijanego poety A czym dla ciebie jest poezja? Oto pytanie zostawiam Tobie -- czy bękartem de Sade’a -- czy urodziwą pięknością bawiącą się złocistym rumakiem
Zuźka Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zbyt dosłowne. Nie wiem, co więcej napisać. Pozdrawiam Zuza ;)
Cygarus Pol Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zbyt doslowne hmmm:) tak mialo byc Dzieki za komentarz:)
Baba_Izba Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Moim zdaniem, zakończenie, nie za dobre, "urodziwą pięknością" - a czy może być brzydka piękność? "urodziwą" i "pięknością", wydaje mi się o jedną za dużo. "bawiącą się złocistym rumakiem"- (może: "na złocistym rumaku" - bez "bawiąca się"), bawić się rumakiem, jakoś mi nie pasuje. Wielu się zastanawiało:"czym jest sztuka"? Kto to wie? Pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi