Magnetowit_R. Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 twoje ostre słowa wycieram i chowam nóż przeciwko twoim słowom czy odpowiedz masz gotową ? w ofiarny kamień ty a ja nie czuję nic w kącikach ust jedynie wszystko czai się napełnia płuca uwalnia śmiech bo to nasza droga nasz chleb gdy pada krew rozbieramy się wewnątrz w jedno dwa ciała blisko tak wolni od słów bezgłośnie proszę weź i zanurz go teraz nóż
kasiaballou Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twoje ostre słowa wycieram i chowam jak nóż na przeciw gotowej odpowiedzi w kącikach ust nie czuję nic poza pustką płuc co napełnia i uwalnia uśmiech naszego chleba gdy pada krew rozbieramy się w jedno wolni od słów i zanurzamy nóż na teraz - proszę nie bić... tak czytam i się wczytuję :P Pozdrówki_bezpluski :) kasia.
Emu Rouge Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasi ładnie się przeczytało, proszę nie bić, popieram z pojedynczą uwagą;) pozdr aga
vacker_flickan Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 jest pewna zmiana, ale niestety nadal twoje teksty przypominają kino sensacyjne klasy B, gdzie Dolph Lundgren w roli głównej
Mr._Żubr Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 A może tak ma właśnie być? Hmm... No nie wiem, nie wiem... Pozdrawiam
Magnetowit_R. Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 wiersz działa, kobiety proszą żeby nie bić, ale wchodzą w to, i to z własną interpretacją; fanie;) bić nie będę:) dziękuję za poświęcenie uwagi. Vacker i Panie Żubrze - możliwe że klasa B, ale chyba rzeczywiście tak ma być. chyba, bo piszę intuicyjnie, ekspresywnie, sam czasem znajduje coś, czego wcześniej nie zauważyłem w napisanym utworze. Vacker a z kinem to tak, że ten tekst "leżakował". ale oglądnąłem któryśtam raz film (no i mamy kino) Ichi Killer również ruszający sprawę bólu. myślę że nie wiele osób zdaje sobie naprawdę sprawę jak lubi ból - zadawać i przyjmować. pozdrawiam i dzięki
Magnetowit_R. Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 tak i tak, i inaczej....tylko trzeba mieć wyobraźnie;)
Rekomendowane odpowiedzi