Hania K. Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nasza Poezja z serca płynie Wasza w zamęcie ginie Praw naszych tylko chcemy I nie polegniemy!!! My chcemy piękna, nie narkotyków Pragniemy szczęścia, nie złych wyników Z serca czucia nasze wersy pochodzą Piękne wiersze, które nam wychodzą Żądamy zbyt wiele? Trochę szacunku Dobra, kultury i radości tworzenia Ja mam nadzieję, że wiersz potrafi Wiele tak, wiele pozmieniać!!!
mały_dzielny_toster Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nie wierzę w to widzę.
Bernadetta1 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 nie no pani Haniu z całym szacunkiem, ale to są jaja chyba;):):)pozdr.
Hania K. Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja się nie zamierzam poddawać. Moja Poezja jest DOBRA!!!
mały_dzielny_toster Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nie jest. Jest tragiczna. Okropna. Jest obrazą dla poezji. I co teraz, pozwiesz mnie? A może obrazisz moje wiersze i będziesz myśleć, że się przejmę? Masz 8 czy 10 lat?
Hania K. Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 mały dzielny toster Komentarzy: 356 Proponuję dać sobie chwilę odpoczynku, bo pani nienawiść zaczyna być niepokojąca. Ja przychodzę z sercem, a pani co? Jakaś prowokacja?
mały_dzielny_toster Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Co ma do tego ilość komentarzy? I to nie jest żadna nienawiść, tylko szczerość, a to co pani nazywa "przychodzeniem z sercem" ja nazywam arogancją i narcyzmem.
Hania K. Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tutaj jest warsztat, wiersz można poprawić, coś zasugerować, a nie złośliwie atakować, bo po co?
mały_dzielny_toster Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja absolutnie nie atakuję. A poprawiać nie ma co. Chyba, że to jest jakaś parodia wiersza, to zrozumiem.
Hania K. Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten wiersz to gryząca, bolesna prawda. Jest dobrze napisany, podzielony na wersy, ma sens, może troszeczkę jest groźny, ale mówi o potrzebie dobra i tolerancji. Trochę pani podpowiedziałam, miłego odbioru.
kasiaballou Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 LUDZIE! Dajcie Jej spokój, a będzie spokój... Takie napiętnowywanie mnie mier_zi - nie zgadzam się z przekazem i światopoglądem P.Hani, ale takie komenty pod wierszami są poniżej poziomu i w dodatku trwa to tak długo i tak tendencyjnie, że się słabo robi - podziwiam ludzi, którym coś się na dłuższą metę nie nudzi - jesteście infantylini, okrutni, szukacie taniej rozrywki, byle czyimś kosztem - sorki, nie moja bajka. P.Haniu; wiersz słabiutki. Wszystkim (nam, Wam) zdrowia życzę. kasia.
mały_dzielny_toster Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj dzięki Ci :*
Hania K. Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Może rzeczywiście za szybko go pisałam, zastanowię się jeszcze, co pośle w poniedziałek, bo dzisiaj się wiele działo i troszeczkę może będzie lepiej. Kasi dziękuje bardzo.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani! Haniu! poprawże choć interpunkcyję...
ireneusz paprocki Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Powiem. tyle odnośnie-Tostera Jeżeli mądre masz zasady nie kpij z głupich użycz rady Może ten moralitet trochę wniesie pokory w twoje serce, a poniżanie, kpienie to raczej nie przystoi kobiecie. Skoro jesteś naj to pomóż, lecz nie kpij, gdyż są starsi ludzie, jak moja matka, która napisała 500 wierszy podobnie pisze i ujmujesz jej godność. Pisać każdy może, a ty zabierasz niektórym szczęście tymi komentarzami. Z poważaniem
złamane skrzydło Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nasza Poezja z serca płynie Wasza w zamęcie ginie Praw naszych tylko chcemy I nie polegniemy!! nie rozumiem dlaczego mamy polegiwać, czy polec, w imie czego głupiej poezji? słów walka toczy się na innych frontach, a tu takie bzdety, ech lubię kwiaty , maki stokrotki ale taaaakich niet! machamskrzydło :P
Marusia aganiok Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 I nie polegniemy!!! I dobrze, musicie się chyba pomnożyć dla równowagi.
Rekomendowane odpowiedzi