złamane skrzydło Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zaczęło się źle. Nie tylko fryzjerka spieprzyła włosy. To nie to, że dopiero teraz. Tym razem wszystko cuzamen narosło do niemożliwego, wyglądem przypominam znajomego I jeszcze ta cholera mała i sprytna kotka zamieszana w sianie po opłotkach maku z popiołem. Miesza ozorem aż pył leci. Rozumiem, przyzwyczajenie i tym podobne. Nie sposób znaleźć sposób na zmiany, drobne. Spokojnie?. Nigdy nie będzie, gdy baba po kolędzie. Nienormalnie tak żyć, beż życia poddawać się tej babskiej modzie Zacznę od początku. Porzućcie strach tu tylko o wiersze chodzi.
Baba_Izba Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Tak bardzo na gorąco: fajnie się czyta, myślę, że teraz duuużo lepiej, w każdym bądź razie - wg. mojego odczucia. Troszkę mnie gniecie to: "z konopii znajomego." Może jednak odwrócić i :"znajomego z konopii"? Pal licho rym końcowy, który tutaj nie jest konieczny. Więcej na razie nie widzę, jeszcze wpadnę, teraz pichcę. Pozdrawiam serdecznie - baba
złamane skrzydło Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dzięki Babo! jeśli pichcisz nie spieprz:)
zak stanisława Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 ten, którego twarz nie promienieje blaskiem nigdy nie zmieni się w gwiazdę cmoook
Rachel_Grass Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 peel histeryczny, peel nieogarnięty. i wszystko było by w porządku, gdyby jego lamenta dało się bezproblemowo (a przynajmniej w strefie formicznej, tj. składnia, interpunkcja itp.) odcyfrować. i jeszcze puenta - ni gruszka to, ni pietruszka. - co dziś na obiad? - och, jak Ty nie rozumiesz kobiety.
zak stanisława Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 chyba rozumiem, Konopielkę oglądałam, wiejski chłop ze słomą w gumowfilcach, pomieszanie konopielki z wariatkowem, juz sam tytuł daje do zrozumienia w czym rzecz, czy to jest krytyka na poetów? nie czuję sie poetą, więc się nie przejmuję cmoook
M._Krzywak Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 "Konopielkę" to nawet czytałem :) Ale do rzeczy - pomijając tragiczną, manieryczną puentę, wiersz jest dobry. Podoba się. Pozdrawiam.
złamane skrzydło Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. manieryczna? a czemuż to? ale za radą dzie-wuszki i twoją sugestią dokonano pewnych przeróbek :P
złamane skrzydło Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sroka JUŻ bez ogona :( i co? a tak poza tym to Dzięki macham...:D
kasiaballou Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 A mnie pasi wierszyk, a Konopielka pOOObudzila wyobraźnię, oj pobudziła... Podobasie. Pozdrówki :) kasia.
Marusia aganiok Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 od rana się pozmieniało - poczekam na końcowy zapis.
złamane skrzydło Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. daremne czekania, próżny mój trud gdy wena w polu gania a głupota jak wrzód macham skrzydłem Marusiu ogniku, miło że zajrzałaś:)
złamane skrzydło Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. daremne czekania, próżny mój trud gdy wena w polu gania a głupota jak wrzód macham skrzydłem Marusiu ogniku, miło że zajrzałaś:)
złamane skrzydło Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! i tak trzeba mówić, :P macham skrzydłem
Marusia aganiok Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 istny młyneczek załamane skrzydełko Ty ;P ;P
złamane skrzydło Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze czytasz, do ziemi siegnie;)
Rekomendowane odpowiedzi