Jan Neck Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Patrzę na ludzi okami z rosołu poprzez odbicie w łyżce ziemia zdeformowana szara świat stanął na głowie próbujeszwszystko jest do zupy jednak degustuję nie wypluwam połykam w całości muszę a to pech znowu sól była za słona
Jan Neck Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Pozdrowionka dla Baby Izby oraz Magdy Tary za celne uwagi w warsztaciku.
Magda_Tara Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 no podoba się, już w warsztacie podobało się, mimo skojarzeń... :)) Pozdrówka. :))
Eliasz Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 +Masz strasznie głupią sygnaturkę, to tak jakbyś był człowiekiem bez zasad.
Jan Neck Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego tak uważasz? Dlaczego, Twoim zdaniem, moja sygnaturka jest głupia? Dlaczego to ma świadczyć, że jestem człowiekiem bez zasad? P.S. Czy to była Twoja jedyna uwaga, dotycząca wiersza?
Magda_Tara Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "pieprzone" ? "pieprzone kółko"? czy, że "ciągle się zamyka"? tak Tobą wstrząsnęło? a jakby było "solone" ? albo "nieustannie otwarte na świat"? wiary na przykład? byłby Jan człowiekiem z zasadami? Masz świetną sygnaturkę, nie daj się sprowokować, Chłopaku. :)))
Jan Neck Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "pieprzone" ? "pieprzone kółko"? czy, że "ciągle się zamyka"? tak Tobą wstrząsnęło? a jakby było "solone" ? albo "nieustannie otwarte na świat"? wiary na przykład? byłby Jan człowiekiem z zasadami? Masz świetną sygnaturkę, nie daj się sprowokować, Chłopaku. :))) Niektórzy są najzwyklej zazdrośni... A ja? Ja się nie daję sprowokować... Niech inni się dadzą :D
Tova_Brink Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 dla mnie natomiast jest to wiersz mocno przeciętny z tymi okami oczywiście rozumiem, niemniej, brzmi to drętwo dobry jest kąsek o łyżcepołykam w całości w odniesieniu do zupy? nieporozumienie puenta, niestety, jest słaba :-]
kasiaballou Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. połykam w całości sól - znowu za słona Takie wolne wariacje do pointy w pierwszym daniu... Reszta się widzi. Pozdrówki :) kasia
Eliasz Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego tak uważasz? Dlaczego, Twoim zdaniem, moja sygnaturka jest głupia? Dlaczego to ma świadczyć, że jestem człowiekiem bez zasad? P.S. Czy to była Twoja jedyna uwaga, dotycząca wiersza? Tak, uważam że nie masz zasad, nie kierujesz się wartością Miłości.
Rachel_Grass Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janie, on sobie uważa różne rzeczy, ale nie zawsze warto słuchać/czytać, a co dopiero odpowiadać. nudzi się człowiekowi, więc szuka zwady ;) co do wiersza - no, nie wiem. ale styl jest specyficzny - żongluje słowami jak piłeczkami, i robi to z niewątpliwą gracją. pozdrawiam.
Jan Neck Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego tak uważasz? Dlaczego, Twoim zdaniem, moja sygnaturka jest głupia? Dlaczego to ma świadczyć, że jestem człowiekiem bez zasad? P.S. Czy to była Twoja jedyna uwaga, dotycząca wiersza? Tak, uważam że nie masz zasad, nie kierujesz się wartością Miłości. Odpowiem jednym zdaniem i już ostatecznie. Człowiekiem z zasadami z pewnością jest ten, który za pomocą trzech wersów potrafi określić, czy ktoś się kieruje wartością Miłości. Dziękuję, mam świadomość, że nigdy dobrym poetą nie będę, ale styl swój mam (podobno każdy ma) i niech chociaż to zostanie moją wizytówką... Pozdrawiam wszystkich, którzy zechcieli przeczytać mój wiersz, a nawet i podpis (podpis też pozdrawiam).
Baba_Izba Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo, pozdrawiam również bardzo serdecznie! Czy celne? Ważne, że "mądrej głowie, dość po słowie". Z mojej strony, to była tylko drobniutka podpowiedź. p/s sprowokowany nie denerwuj się. Prowokacja spali na panewce, jak ją zignorujesz. Pozdrawiam - baba
lubię latawce Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 przez żołądek do serca ;-) więc nie warto patrzeć na ludzi przez oka rosołu :P ciekawa próba, podoba mi się parę miejsc. pozdrawiam angie
Rekomendowane odpowiedzi