gal gerald Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Być najlepiej było by dojrzałym dzieckiem. Tylko bez tego, maleńkiego egoizmu. Który powoduje: - u zwierząt ból. - u ludzi zatracenie. Dzieckiem żeby widzieć jak ono. Dojrzałym żeby rozumieć co widać. I Bez tych dojrzałych Reguł, Form Tak sztucznie, obłąkanych.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 owszem :) tak by było dużo lepiej. hmm pierwszy wers koszmarny i niekoniecznie piękna jest ostatnia zwrotka. ogólnie prosty w przekazie, bez wycieczek myśli za granice słów. Nie wiem czy dobrze rozumiem, egoizm dziecka powoduje ból zwierząt? jakieś dziwne stwierdzenie... brak mi czegoś by rzec, że mi się podoba, ale plus za temat :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. specjalistą w dziedzinie percepcji wzrokowej u dizeci to ja nie jestem, ale myśłem że ich 'widzenie" rózni się właśnie tym, że inaczej rozumieją to co widzą.... innymi słwy - dla mnie to bez sensu... pozdr
Rekomendowane odpowiedzi