bezsenna81 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 to takie ciepłe dotykasz opuszkiem rąk we krwi pulsujesz odpychasz złe myśli czułością oddechu zmysłami przenikasz świat woła już wiesz że jesteś ale czy będziesz? tak w ciszy trwa nasza rozmowa
kasiaballou Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo emocjonalny i prawdziwy w przekazie. Podoba mi się ten dialog, za autentyczność i charyzmę. Pozdrówki :) kasia.
bezsenna81 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 dziękuję bardzo za komentarz,szkoda tylko że tak mało osób tu zajrzało no cóż,pozdrawiam serdecznie:)
Piotr_Płoszaj Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Bardzo fajny i delikatny wiersz. Mimo że nie mam ojcowskich "wyskoków" bycia ojcem, to przekaz wiersza przemówił. Hmm, jedyne co było by można zmienić, to chyba tytuł. Niech odbiorca sam pomyśli chociaż troszkę, o co tu chodzi. A tak jakoś mam wrażenie, że podano mi wszystko na tacy :)))) Zapewniam, że zjadłem wiersz z chęcią :))) Pozdrawiam przeserdecznie.
bezsenna81 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo za komentarz,wiersz napisałam z myślą o moich dzieciach i dla nich dlatego taki tytuł ale chyba go zmienię,bo widzę że nie jest ciekawy po liczbie wyświetleń,pozdrawiam serdecznie:)
Page_up Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jak pierwsza wersja była dobra, tak to jest jeszcze lepsze, tytuł dobry, od matki dla dzieci i to się liczy, a nie liczba wyświetleń, pozdrawiam
bezsenna81 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu muszę się z tobą zgodzić,dziękuję za komentarz,pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi