HAYQ Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 komu mózg lasuje laur innym przyznany temu ino[color=#FF0000]@[/color]sznur_ek po.pl ątany. kto miast rajtuz mamy obcych sięga gaci ten chwały nie zyska a nuż* znowuż straci *uwentualnie scyzoryk
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 zabawna gierka / uszanowanie /
Marlett Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 HAYQ! pobawię się tą [color=#FF0000]@[/color] PozdrawiaM.
złamane skrzydło Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 ciekawie skonstruowany, ciekawy wiersz, dobra gra słowna a ja nie umiem robić czerwonej małpy, chyba że w złości do siebie:( pozdrawiam Pana HAYQ
Magda_Tara Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Panie HAYQ, pulsujesz polityką ;))) sprytne.
HAYQ Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chociaż to też nie mój idol, ale sorry Gierka bym, w to nie mieszał ;) Szacuneczek.
HAYQ Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uważaj, małpy czerwone są wredne... a jak ona pobawi się Tobą ;)) Miło, że zajrzałaś, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co Wy z tym Panem? Nie, no nie wypominajmy sobie wieku ;pzłamane skrzydło - małpy się nie robi... to małpa robi... kogo chce ;)Magda Tara... i Ty też Brutusie, po tylu buziakach? ;* Dzięki, że wpadliście, pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 bez cytatu ;* HAYQ ;)))))))) merci.
Baba_Izba Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Świetne! Ktoś przez taką w czerwonym zyska sławę, poeta temat, głupi obrazę. Podpatrujem,podpatrujem, ale pozdrawiam i już odlatuję, - baba
złamane skrzydło Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uważaj, małpy czerwone są wredne... a jak ona pobawi się Tobą ;)) Miło, że zajrzałaś, pozdrawiam. a jeśli już... to zrobiła???? goły tyłek (zo)wy-stawiła...;)
Almare Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 - za wiersz plusuję i w ten sposób się z Tobą komunikuję. o, czerwone małpy; stad ich tysiące, ciągle się pasą -jak krowy- na naszej łące. i choć już zmiana - podobno- fundamentalna była, to mentalności małości nie zmyła. i nie zmyje, żadna ulewa, strumienie deszczu lub pomyje;czerwona małpa wiecznie żyje !
zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 komu mózg lasuje laur innym przyznany temu ino@sznur_ek po.pl ątany. kto miast rajtuz mamy obcych sięga gaci ten chwały nie zyska a nuż* znowuż straci *uwentualnie scyzoryk smutna prawda jest to mój kochany Hayq bo czerwone @_ com nie zrobiły jeszcze von i będzie dyndał sznur aż @czerwień spłynie z gór-yyyyyyyy pozdrawiam ciępło
HAYQ Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdaje się, że nie o tych samych małpach myślimy - tamtym się wiek już złoty skończył - jak mnie dziś rymy. ;) Pozdrówki
HAYQ Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - no, ale ta małpa... czerwona, to co jest winna ona? :| Dzięki Almare... i za komunikatywność :) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uważaj, małpy czerwone są wredne... a jak ona pobawi się Tobą ;)) Miło, że zajrzałaś, pozdrawiam. a jeśli już... to zrobiła???? goły tyłek (zo)wy-stawiła...;) o, tego to już nie wiem, dzięki po raz drugi. :)
HAYQ Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, dzięki, że zajrzałaś. A, zapomniałbym - literófkę miałaś ;)) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. merci, ok, bezcycatu ;)
Baba_Izba Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, dzięki, że zajrzałaś. A, zapomniałbym - literófkę miałaś ;)) Pozdrawiam. dziękuję - poprawiłeś, jedna taka "Ł" a zmienia bieg czasu. Po Azji, nowe tematy. Czekam na start Twoich nowych! Serdeczności - baba
HAYQ Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, dzięki, że zajrzałaś. A, zapomniałbym - literófkę miałaś ;)) Pozdrawiam. dziękuję - poprawiłeś, jedna taka "Ł" a zmienia bieg czasu. Po Azji, nowe tematy. Czekam na start Twoich nowych! Serdeczności - baba myślisz w sensie: "jaka wizyta, taka choroba"? ;p Chyba już sobie daruję - przewałkowane okrutnie ;) Podwójne dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi