bezsenna81 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 kochanie zrób kawę nie lubię herbaty siadasz na kanapie kopci się papieros zdmuchując zapałkę pomyślisz życzenie znowu zapomniałam o twych urodzinach strząsając popiół zerkasz w telewizor podnieca cię sport i TVN Turbo kochanie podaj mi wczorajszą gazetę a niech to cholera ja nie lubię kawy
Magda_Tara Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Nie ma to jak dwa telewizory... smutne jakieś, ale pewnie takie musi być. Pozdrawiam. a kawa...oj... :)))
bezsenna81 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te telewizory jak najbardziej trafione,wiersz taki jak nasza codzienność, życie we dwoje po latach, dobrze że ktoś zrozumiał przekaz,dziękuję serdecznie pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 ojj nieee, ich codzienność, nie nasza :)))). Buziak.
bezsenna81 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieję że tak nie skończymy haha
egzegeta Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie - piszesz o życiu we dwoje po latach a ja czytając wiersz po raz pierwszy zatrzymałem się na pierwszym wersie,kochanie zrób kawę nie lubię herbaty jesli ktoś jest dla mnie tak bliski, że mówię mu "Kochanie" to to Kochanie chyba wie, że nie lubię herbaty, a nawet gdyby było - kochanie zrób kawę przecież wiesz - nie lubię herbaty też byłoby sztuczne. Tak śmiem twierdzić na przykładzie mojego Kochania;) Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie, nie powinnaś, miałem tylko wątpliwości do pierwszego wersu/a, a teraz po wyjaśnieniu cały wiersz zgasł:( Bo miałem swoją interpretację, lekko inną. Do następnego;) Pozdrawiam
bezsenna81 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie, nie powinnaś, miałem tylko wątpliwości do pierwszego wersu/a, a teraz po wyjaśnieniu cały wiersz zgasł:( Bo miałem swoją interpretację, lekko inną. Do następnego;) Pozdrawiam jestem od niedawna na forum i ciągle się uczę,usunęłam swój opis by nie zbijać z tropu innych,to dobrze że miał Pan inną interpretację wiersza,że znalazł pan w nim coś innego,jestem ciekawa jaką,dziękuję za uwagę i postaram się więcej nie strzelać gaf,do miłego
Rekomendowane odpowiedzi